51. HÉT
HÉTFŐ | |
Reggeli: | felvágott, vaj, 1 sz. rozskenyér |
Ebéd: | zöldborsó főzelék, tükörtojás |
Vacsora: | csőben sült karfiol |
KEDD | |
Reggeli: | joghurt müzlivel |
Ebéd: | sajt leves, tonhalas-zöldséges tészta |
Vacsora: | kefires virslisaláta |
SZERDA | |
Reggeli: | májkrém, 1 db magos zsömle |
Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, rakott zöldbab |
Vacsora: | 2 db főtt tojás, margarin, 1 sz. rozskenyér |
CSÜTÖRTÖK | |
Reggeli: | 2 dl tej, 1 db kifli |
Ebéd: | kelkáposzta főzelék, szafaládé |
Vacsora: | 2 dl tej, 1-2 sz. barna kenyér, csirkemell sonka, pici vaj |
PÉNTEK | |
Reggeli: | banánturmix, müzli |
Ebéd: | roston sült hekk, burgonya saláta |
Vacsora: | körözött, 1 db magos zsömle |
SZOMBAT | |
Reggeli: | 1 db sajtos kifli, 2 db tej |
Ebéd: | Frankfurti leves, túrós palacsinta |
Vacsora: | Mátra-i saláta |
VASÁRNAP | |
Reggeli: | sütőben sült bundás kenyér, tea |
Ebéd: | citromos kerti leves, tojásos lecsóval töltött csirkecomb, toros rizs |
Vacsora: | kefires saláta, pirítós |