Konyhabirodalom

Egyszerűen, gyorsan, jót!

 

                                    Breitner Zsolt 

                                              Tulipán

                             Harmattól csillogó kicsi tulipán
                 Megöntözlek áldott vízzel, hogy ne hervadozzál
                        Rád borulok, mint csillagos ég földünkre
                     És átölellek, mint egy angyal, az ég szülöttje
                           Körülfonlak, mint futó virág az ágat
                              S téged örökre szívembe zárlak.

 

 18. HÉT

 

HÉTFŐ  
Reggeli: 2 sz. felvágott, 1 db zsömle, pici vaj, uborka
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, lecsó tarhonyával 
Vacsora: párolt brokkoli fokhagymás sajtmártással
KEDD  
Reggeli: 2 dl tej, 1 db kifli 
Ebéd: paradicsom mártás, főtt burgonya, natúr szelet
Vacsora: rakott bundás kenyér 
SZERDA  
Reggeli: 2 dl joghurt müzlivel 
Ebéd: karfiol leves, barátfüle
Vacsora: 1 pár virsli, magos kenyér, mustár
CSÜTÖRTÖK  
Reggeli: 1 db tükörtojás, 1 db sajtos kifli 
Ebéd: tejfölös zöldborsó főzelék, tojáspörkölt
Vacsora: almás-fahéjas zabkása
PÉNTEK  
Reggeli: 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér pirítva, kevés méz, vagy lekvár
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, sonkás-tejszínes tészta
Vacsora: kefires saláta, mustáros grill-csirkemell, vagy comb
SZOMBAT  
Reggeli: gyümölcsturmix, 1 ek. zabpehely
Ebéd: paradicsom leves, rántott sertésmáj, rizs
Vacsora: 2 sz. pirított bagett, májpástétom, paradicsom 
VASÁRNAP  
Reggeli: joghurtos gyümölcssaláta 
Ebéd: tárkonyos gombaleves, töltött- és natúr sült csirkecomb, vele sült zöldségekkel, brokkolis burgonyapürével
Vacsora: lencsepüré, főtt tojás

 

 

 

19. HÉT

 

HÉTFŐ  
Reggeli: 1 sz. graham kenyér, 1 ek. magyaros vajkrém, paradicsom 
Ebéd: tökfőzelék, buggyantott tojás
Vacsora: avókádó krém, pirítós
KEDD  
Reggeli: 1 db kefir 
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, karfiol lengyelesen , natúr sült csirkemáj
Vacsora:

saláta, kapros-joghurtos öntettel 

SZERDA  
Reggeli:
1 sz. barna kenyér, 2 db lapka sajt, uborka 
Ebéd:
gyümölcsleves, palacsinta 
Vacsora: 1 db magos zsömle, 1 db virsli, paradicsom saláta
CSÜTÖRTÖK  
Reggeli: 1 db korpás kifli, 2 sz. sonkaszalámi, retek
Ebéd: karalábé főzelék, halpogácsa 
Vacsora:
sajtsaláta 
PÉNTEK  
Reggeli: 1 db sajtos stangli, 2 dl tej
Ebéd: petrezselyem krémleves, rakott káposzta
Vacsora: pennetészta, fokhagymás- paradicsomos szósz
SZOMBAT  
Reggeli:
1 sz. pirított kalács, pici vaj, pici méz 
Ebéd:
100 %-os gyümölcslé, roston sült hal, burgonya saláta 
Vacsora:
melegszendvics
VASÁRNAP  
Reggeli:
sült tojás zöldséggel 
Ebéd:
velőscsont leves, párolt marhaszelet zöldségekkel, pirított tésztával
Vacsora:
tonhal saláta, kifli
   
   


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 240
Tegnapi: 461
Heti: 1 603
Havi: 8 377
Össz.: 2 724 047

Látogatottság növelés
Oldal: Heti menü: 18-19. hét
Konyhabirodalom - © 2008 - 2024 - konyhabirodalom.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »