Konyhabirodalom

Egyszerűen, gyorsan, jót!

 

26. HÉT  
HÉTFŐ  
Reggeli: 2 sz. felvágott, 1 db zsömle, pici vaj, uborka
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, tejfölös tojás zöldborsóval, nokedli (V)
Vacsora: csirkemell sonkás saláta
KEDD  
Reggeli: 2 dl tej, 1 db kifli (V)
Ebéd: töltött paprika, főtt burgonya
Vacsora: bundás kenyér (V)
SZERDA  
Reggeli: 2 dl joghurt müzlivel (V)
Ebéd: karfiol leves (V), daragombóc, eperöntet (V)
Vacsora: 1 pár virsli, magos kenyér, mustár
CSÜTÖRTÖK  
Reggeli: 1 db tükörtojás, 1 db sajtos kifli (V)
Ebéd: kapor mártás, tojáspörkölt
Vacsora: zsömlefánk (V)
PÉNTEK  
Reggeli: gyümölcs turmix, 1 ek. zabpehely (V)
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, egyszerű csirkemájas rizottó
Vacsora: párolt zöldség sajttal (V)
SZOMBAT  
Reggeli: 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér, pici lekvár (V)
Ebéd: káposztás gulyás virslivel
Vacsora: 2 sz. pirított bagett, májpástétom, paradicsom 
VASÁRNAP  
Reggeli: joghurtos gyümölcssaláta (V)
Ebéd: Palóc leves, sajttal töltött tarja tekercs, rizs
Vacsora: tepsiben sült bundáskenyér 

 

27. HÉT

 
HÉTFŐ  
Reggeli: 1 sz. graham kenyér, 1 ek. magyaros vajkrém, paradicsom (V)
Ebéd: finom főzelék, főtt tojás (V)
Vacsora: avókádó krém, pirítós (V)
KEDD  
Reggeli: 1 db kefir (V)
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, karfiol lengyelesen (V), natúr sült csirkemáj
Vacsora:

saláta, kapros-joghurtos öntettel (V)

SZERDA  
Reggeli:
1 sz. barna kenyér, 2 db lapka sajt, uborka (V)
Ebéd:
gyümölcsleves, palacsinta (V)
Vacsora: 1 db magos zsömle, 1 db virsli, paradicsom saláta
CSÜTÖRTÖK  
Reggeli: 1 db korpás kifli, 2 sz. sonkaszalámi, retek
Ebéd: karalábé főzelék, halpogácsa (V)
Vacsora:
sajtsaláta (V)
PÉNTEK  
Reggeli: 1 db sajtos, vagy magos stangli, 2 dl tej (V)
Ebéd:

petrezselyem krémleves (V), töltött cukkini

Vacsora: tollhegytészta, fokhagymás-paradicsomos-mozzarellás szósszal
SZOMBAT  
Reggeli:
1 sz. pirított kalács, pici vaj, pici méz (V)
Ebéd:
100 %-os gyümölcslé, roston sült hal, burgonya saláta (V)
Vacsora:
melegszendvics
VASÁRNAP  
Reggeli:
sült tojás zöldséggel (V)
Ebéd:
brokkoli krémleves, csirkecomb zöldborsóval, rizzsel
Vacsora:
párolt zöldbab virslivel
 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 205
Tegnapi: 637
Heti: 842
Havi: 9 564
Össz.: 2 620 558

Látogatottság növelés
Oldal: Heti menü: 26-27. hét
Konyhabirodalom - © 2008 - 2024 - konyhabirodalom.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »