14. HÉT | (Hétfői menüsor: lásd. előző hét) |
KEDD | |
Reggeli: | sonkakrémes pirítós, vagy joghurt müzlivel |
Ebéd: | virslis kelbimbó főzelék |
Vacsora: | túróval töltött zsömle |
SZERDA | |
Reggeli: | banán shake |
Ebéd: | karfiol leves, káposztás tészta |
Vacsora: | tonhal saláta |
CSÜTRÖTÖK | |
Reggeli: | piritott magos kenyér, vaj, gépsonka |
Ebéd: | 100 % gyümölcslé, csirkemájas rizottó |
Vacsora: | sült zöldségek, sajtmártás |
PÉNTEK | |
Reggeli: | 1 db sajtos kifli, 2 dl tej |
Ebéd: | zöldborsó főzelék, tükörtojás |
Vacsora: | zöldséges- tonhalas tészta |
SZOMBAT | |
Reggeli: | gyümölcs |
Ebéd: | gomba-krémleves, lasagne |
Vacsora: | párolt zöldség, virslivel |
VASÁRNAP | |
Reggeli: | zsömlefánk, tea |
Ebéd: | zöldségleves, daragombóc, mézes- gyömbéres csirkecomb, currys- mazsolás vagy kukoricás rizs |
Vacsora: | paradicsomos spagetti omlett |
15. HÉT | |
HÉTFŐ | |
Reggeli: | felvágott, 1 db kifli, vaj |
Ebéd: | sóskamártás, sült virsli, főtt burgonya |
Vacsora: | avokádó krém, 1 sz. magos kenyér pirítva |
KEDD |
|
Reggeli: | joghurt müzlivel |
Ebéd: | 100 %-os gümölcslé, babos-szafaládés gersli |
Vacsora: | frankfurti saláta, pirítós |
SZERDA | |
Reggeli: | 1 db főtt tojás, 1 db kifli, kevés vaj |
Ebéd: | gyümölcsleves, rizsfelfújt |
Vacsora: | grillezett sajt, párolt brokkoli, vagy sárgarépa |
CSÜTÖRTÖK | |
Reggeli: | 1 sz. magos kenyér, pirítva, kőrözött |
Ebéd: | lencsefőzelék, szafaládé |
Vacsora: | tojásos paprika |
PÉNTEK | |
Reggeli: | 2 dl tej, gabonapehely |
Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, zúzapörkölt, tarhonya |
Vacsora: | Nizza-i saláta |
SZOMBAT | |
Reggeli: | májpástétom, pirítós, tea |
Ebéd: | pulykagulyás, pizzatekercs |
Vacsora: | gyros salátával |
VASÁRNAP | |
Reggeli: | sütőben sült bundáskenyér |
Ebéd: | gombaleves, "fényezett" csirkemell csíkok, fűszeres fasírt rudak, hasáb burgonya, vagy rizs, rétes |
Vacsora: | halkrém, pirítós, tea |