35. HÉT
| HÉTFŐ | |
| Reggeli: | 2 dl tej, 1 kifli, pici vaj (V) |
| Ebéd: | zöldborsó főzelék, 1-2 db tükörtojás (V) |
| Vacsora: | 2 db virsli, 1 sz. magos kenyér |
| KEDD | |
| Reggeli: | 1 db zsömle, 1 sz. felvágott, pici vaj, paradicsom |
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, almás pirított máj, rizs |
| Vacsora: | cukkinis tojás (V) |
| SZERDA | |
| Reggeli: | joghurt müzlivel (V) |
| Ebéd: | paradicsom leves (V), milánói makaróni (sütve) |
| Vacsora: | gépsonkás melegszendvics, tea |
| CSÜTÖRTÖK | |
| Reggeli: | 1 db kifli, májkrém, uborka |
| Ebéd: | kelkáposzta főzelék, virsli |
| Vacsora: | zöldséges tócsi (V) |
| PÉNTEK | |
| Reggeli: | tojáskrém, pirítós, tea (V) |
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, tészta paradicsom szósszal (V) |
| Vacsora: | ratatouille (francia lecsó) (V) |
| SZOMBAT | |
| Reggeli: | gyümölcsös joghurt (V) |
| Ebéd: | spárgakrém leves, rántott zöldségek, rizs, tartármártás (V) |
| Vacsora: | csőbensült karfiol (V) |
| VASÁRNAP | |
| Reggeli: | 1 sz. kalács, karamellás tej (V) |
| Ebéd: | csirke-aprólék leves, Zala-i borzashús, francia saláta |
| Vacsora: | 1 doboz paradicsomos hal, pirítós (V) |
| 36. HÉT |
|
| HÉTFŐ |
|
| Reggeli: |
1 db sajtos stangli, 2 dl tej (V) |
| Ebéd: |
mángold főzelék, tükörtojás (V) |
| Vacsora: |
kőrözött, 2 sz. rozskenyér (V) |
| KEDD |
|
| Reggeli: |
1 db briós, pici vaj, esetleg méz (V) |
| Ebéd: |
100 %-os gyümölcslé, tonhalas-zöldséges tészta (V) |
| Vacsora: |
kefires saláta, 1 sz. pirítós (V) |
| SZERDA |
|
| Reggeli: |
joghurt (V) |
| Ebéd: |
rántott leves (V), rakott burgonya |
| Vacsora: |
paradicsom, mozzarella (V) |
| CSÜTÖRTÖK | |
| Reggeli: |
felvágott, 1 db zsömle, paradicsom |
| Ebéd: |
kapormártás, halrudacska, főtt burgonya (V) |
| Vacsora: |
amerikai hot-dog |
| PÉNTEK |
|
| Reggeli: |
100 %-os gyümölcslé, 10 dkg fornetti (V) |
| Ebéd: |
hideg gyümölcsleves, darafelfújt (V) |
| Vacsora: | lecsó (V) |
| SZOMBAT |
|
| Reggeli: |
tojásos paprika (V) |
| Ebéd: | köröm-csülök pörkölt, főtt burgonya, uborka saláta |
| Vacsora: |
olasz melegszendvics (V) |
| VASÁRNAP |
|
| Reggeli: |
2 dl tej, 1 db kifli (V) |
| Ebéd: |
hagymakrémleves (V), káposztás palacsinta tésztában sült csirkemell, friss saláta |
| Vacsora: |
joghurtos gyümölcssaláta (V) |