24. HÉT |
|
HÉTFŐ |
|
Reggeli: | 2 sz. rozskenyér pirítva, tojáskrém, retek |
Ebéd: | édeskáposzta főzelék (új káposztából), sült szafaládé |
Vacsora: | párolt zöldség, virsli |
KEDD | |
Reggeli: | gyümölcsös joghurt, müzli |
Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, csőben sült brokkoli |
Vacsora: | lecsós csirkemáj, durum tészta |
SZERDA | |
Reggeli: | kenőmájas, rozskenyér, uborka |
Ebéd: | petrezselyem krémleves, káposztás kocka |
Vacsora: | csirkemell saláta |
CSÜTÖRTÖK | |
Reggeli: | 2 sz. aszpikos pulykasonka, 1 sz. telj.kiőrlésű kenyér |
Ebéd: | gyümölcsmártás, zsemlefelfújt |
Vacsora: | mexikói melegszendvics |
PÉNTEK | |
Reggeli: | 2 db kockasajt, 1 sz. rozskenyér, paradicsom |
Ebéd: | töltött gombafejek, rizs, uborkasaláta |
Vacsora: | Waldorf saláta |
SZOMBAT | |
Reggeli: | 1 pár virsli, 1 db kifli |
Ebéd: | póréhagyma krémleves pirított zsemlekockával, hagymás lepény |
Vacsora: | húskrém (csirkemell sonkából), 2 sz. magos kenyér |
VASÁRNAP | |
Reggeli: | töltött kifli, tea |
Ebéd: | citromos csirkebecsinált leves, pulykatokány á' la Sztroganov módra, rizs, vagy zöldséges szűzpecsenye, rozmaringos burgonya |
Vacsora: | hideg, joghurtos gyümölcssaláta, pirított kalács |
25. HÉT
HÉTFŐ | |
Reggeli: | 2 dl tej, müzli |
Ebéd: | sóskamártás, főtt burgonya, buggyantott tojás (V) |
Vacsora: | karfiol lengyelesen |
KEDD | |
Reggeli: | 1 db tükörtojás, 1 kifli |
Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, hagymás-gombás hasábburgonya |
Vacsora: | kefires virslisaláta, pirítós |
SZERDA | |
Reggeli: | 1 db kifli, aszpikos pulykasonka, retek |
Ebéd: | Frankfurti leves, kelkáposztás tekercsek |
Vacsora: | 1 doboz paradicsomos hal, 1 kifli |
CSÜTÖRTÖK | |
Reggeli: | májkrém, 1 sz. magos zsömle |
Ebéd: | karalábé főzelék, mini kijevi golyók |
Vacsora: | tojásos lecsó |
PÉNTEK | |
Reggeli: | 2 dl tej, 1 db kifli |
Ebéd: | rebarbara krémleves almakockával és mazsolával, császármorzsa |
Vacsora: | padlizsánkrém, pirítós |
SZOMBAT | |
Reggeli: | tavaszi felvágott, light margarin, 1 sz. barnakenyér |
Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, orosz tojás melegen |
Vacsora: | túróval töltött zsömle |
VASÁRNAP | |
Reggeli: | 1 sz. pirított kalács, vaj, 2 dl kakaó |
Ebéd: | csontleves daragombóccal, Hawai csirkemell, rizs, rántott velő, medvehagymás-pestós tartármártás, párolt zöldség |
Vacsora: |
virsli, rozskenyér, mustár |