29 HÉT | |
HÉTFŐ |
|
Reggeli: | sajtos stangli, 2 dl tej (V) |
Ebéd: | kelkáposzta főzelék, virslivel |
Vacsora: | bruschetta, pirított bagett (V) |
KEDD | |
Reggeli: | gyümölcsös joghurt, 1 ek. zabpehely (V) |
Ebéd: | medvehagymás sóskaleves burgonyagombóccal (V), kapros-túrós lepény (V) |
Vacsora: | kefires saláta (V) |
SZERDA | |
Reggeli: | felvágott, pici vaj, 1 sz. magos kenyér |
Ebéd: | kapros leves (V), töltött burgonya |
Vacsora: | zöldséggel, túróval töltött uborka (V) |
CSÜTÖRTÖK | |
Reggeli: | 2 tojásból rántotta, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér (V) |
Ebéd: | zöldbab főzelék, vagdalthús |
Vacsora: | karfiollal rakott virsli |
PÉNTEK | |
Reggeli: | szárnyasmájkrém, 1 db kifli, paradicsom |
Ebéd: | babos egytál, debrecenivel |
Vacsora: | gombás káposztasaláta (V) |
SZOMBAT | |
Reggeli: | kőrözött, paprika, 1 sz. pirítós (V) |
Ebéd: | cukkinikrémleves (V), zúzanyárs sörtésztában, paradicsom saláta, rizs |
Vacsora: | frankfurti saláta |
VASÁRNAP |
|
Reggeli: |
2 dl tejeskávé, vagy kakaó 1 sz. kalács (V) |
Ebéd: |
zöldségleves, mézes-mustáros csirkemell tekercs, mexikói zöldköret, rizs |
Vacsora: |
halkrém, magos kenyér pirítva (V) |
30. HÉT |
|
HÉTFŐ |
|
Reggeli: |
felvágott, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér, pici vaj |
Ebéd: |
tökfőzelék (V), csirkepörkölt |
Vacsora: |
bundás kenyér (V) |
KEDD |
|
Reggeli: |
2 db főtt tojás, 1 sz. magos kenyér, pici vaj (V) |
Ebéd: |
karfiol leves, zöldséges rizs (V) |
Vacsora: |
töltött padlizsán (V) |
SZERDA |
|
Reggeli: |
1 db kifli, 2 dl tejeskávé (V) |
Ebéd: |
100 %-os gyümölcslé, saláta (V), májas röszti |
Vacsora: |
avókádó krémmel töltött paradicsom, magoskenyér pirítva (V) |
CSÜTÖRTÖK |
|
Reggeli: |
2 dl joghurt, gyümölcs (V) |
Ebéd: |
karajcsontból leves, főtt hús, zsemlemártás |
Vacsora: |
lecsó (V) |
PÉNTEK |
|
Reggeli: |
1 sz. pirítós, pici lekvár, margarin (V) |
Ebéd: |
100 %-os gyümölcslé, zöldséges-tonhalas tészta (durum) (V) |
Vacsora: |
1 pár virsli, 1 sz. kenyér |
SZOMBAT |
|
Reggeli: |
melegszendvics, tea |
Ebéd: |
töltött káposzta |
Vacsora: |
grillezett sajt, párolt brokkoli (V) |
VASÁRNAP |
|
Reggeli: |
1 sz. magos kenyér, 2 db kockasajt, paradicsom (V) |
Ebéd: |
tárkonyos raguleves, sárgabarackos csirke- vagy pulykamell, rizs |
Vacsora: |
zöldfűszeres túrókrém, pirítós (V) |