HÉTFŐ:

Reggeli: tavaszi felvágott, light margarin, 1 szelet barnakenyér
Ebéd:
100 %-os vegyes gyümölcslé, rakott zöldbab
Vacsora:
1 pár baromfivirsli, barnakenyér, mustár

KEDD:

Reggeli: gépsonka, rozskenyér, light margarin /melegszendvicsnek megsütve/
Ebéd: paradicsommártás, főtt burgonya (V), naturszelet
Vacsora: zöldséges tojás (V)

SZERDA:

Reggeli: 1 db magos zsömle, sertésmájkrém, paradicsom
Ebéd: 100%-os gyümölcslé, milánói makaroni /sütve/
Vacsora: sült karfiol, sajtmártással    (V)               

CSÜTÖRTÖK:

Reggeli: 1 db korpás zsemle, vajkrém, 1 sz. zala felvágott
Ebéd: almás pirított máj, rizs
Vacsora: kenőmájas, rozsos kenyér, uborka

PÉNTEK:

Reggeli:
tej vagy joghurt műzlivel (V)
Ebéd:
paprikás burgonya
Vacsora: virsli-saláta

SZOMBAT:

Reggeli: 1 db tükörtojás, pirított magos kenyérrel (V)
Ebéd:
sóskamártás, törtburgonya (V), vagdalthús
Vacsora:
vagdalthús /ha marad/ salátával

VASÁRNAP:

Reggeli:
padlizsánkrém, pirítós (V)
Ebéd:
almával, hagymával sült pulykacomb, currys, mazsolás rizzsel
Vacsora: tojáskrém, magos kenyérrel (V)