| 34. HÉT | |
| HÉTFŐ | |
| Reggeli: | 2 sz. felvágott, 1 db zsömle, pici vaj, uborka |
| Ebéd: | töltött paprika, főtt burgonya |
| Vacsora: | csirkemell sonkás saláta |
| KEDD | |
| Reggeli: | 2 dl tej, 1 db kifli |
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, virslkis lecsó tarhonyával |
| Vacsora: | bundás kenyér |
| SZERDA | |
| Reggeli: | 2 dl joghurt müzlivel |
| Ebéd: | tejfölös karfiol leves, orsótészta cukkiniraguval |
| Vacsora: | 1 pár virsli, magos kenyér, mustár |
| CSÜTÖRTÖK | |
| Reggeli: | 1 db tükörtojás, 1 db sajtos kifli |
| Ebéd: | zöldborsó főzelék, sült csirkecomb |
| Vacsora: | kőrözött, paprika, 1-2 sz. teljes kiőrlésű kenyér pirítva |
| PÉNTEK | |
| Reggeli: | gyümölcs turmix, 1 ek. zabpehely |
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, szárnyassal, bulgurral rakott karfiol |
| Vacsora: | 2 sz pirított bagett, májpástétom, paradicsom |
| SZOMBAT | |
| Reggeli: | 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér, pici lekvár |
| Ebéd: | káposztás gulyás virslivel |
| Vacsora: | grillezett camembert, párolt brokkoli, fokhagymás joghurt öntet |
| VASÁRNAP | |
| Reggeli: | joghurtos gyümölcssaláta |
| Ebéd: | tárkonyos burgonya leves, kacsacomb, vele sült zöldségekkel, burgonyapüré |
| Vacsora: | cukkinis rántotta |
|
35. HÉT |
|
| HÉTFŐ | |
| Reggeli: | 1 sz. graham kenyér, 1 ek. magyaros vajkrém, paradicsom |
| Ebéd: | sóskamártás, főtt burgonya, buggyantott tojás |
| Vacsora: | húsos zsömle |
| KEDD | |
| Reggeli: | 1 db kefir |
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, töltött gomba, rizs |
| Vacsora: |
serpenyős pizza |
| SZERDA | |
| Reggeli: |
1 sz. barna kenyér, 2 db lapka sajt, uborka |
| Ebéd: |
joghurtos őszibarack leves, rizskoch szedermártással |
| Vacsora: | 1 db magos zsömle, 1 db virsli, paradicsom saláta |
| CSÜTÖRTÖK | |
| Reggeli: | 1 db korpás kifli, 2 sz. sonkaszalámi, retek |
| Ebéd: | karalábé főzelék, halpogácsa |
| Vacsora: |
sajtsaláta |
| PÉNTEK | |
| Reggeli: | 1 db sajtos, vagy magos stangli, 2 dl tej |
| Ebéd: |
zöldség krémleves, póréhagymás-paradicsomos tészta |
| Vacsora: | töltött cukkini |
| SZOMBAT | |
| Reggeli: |
1 sz. pirított kalács, pici vaj, pici méz |
| Ebéd: |
100 %-os gyümölcslé, roston sült hal, burgonya saláta |
| Vacsora: |
melegszendvics |
| VASÁRNAP | |
| Reggeli: |
sült tojás zöldséggel |
| Ebéd: |
sajtos brokkoli krémleves, Börzsönyi-csirkecomb (kicsit másképp) vele sült burgonyával |
| Vacsora: |
kefires saláta |