Bíró András
Ez a húsvét
14. HÉT
HÉTFŐ |
|
Reggeli: |
1 sz. barna kenyér pirítva, tojáskrém, paprika |
Ebéd: |
zöldbab leves, burgonyás lángos |
Vacsora: |
Bajor virsli saláta, magos pirítós |
KEDD |
|
Reggeli: |
1 sz. vajas-mézes pirítós, tea |
Ebéd: |
100 %-os gyümölcslé, csirkepaprikás, nokedli |
Vacsora: |
spenótpüré, rántotta |
SZERDA |
|
Reggeli: |
1 db magos kifli, 2 sz. gépsonka |
Ebéd: |
karalábé főzelék, halrudacska |
Vacsora |
kolbászos lecsó, 1 sz. rozskenyér |
CSÜTÖRTÖK |
|
Reggeli: |
joghurt, friss gyümölccsel, 1 ek. müzlivel |
Ebéd: |
100%-os gyümölcslé, sonkás, újhagymás csőben sült makaróni |
Vacsora: |
almás-fahéjas zabkása, vagy virsli, mustár, durum kenyér |
PÉNTEK |
|
Reggeli: |
1 db magos kifli, avokádó krém, paradicsom |
Ebéd: |
csík leves, zöldséggel töltött gombafejek |
Vacsora: |
sajtsaláta |
SZOMBAT |
|
Reggeli: |
zöldfűszeres vaj, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér, paprika, uborka |
Ebéd: |
Görög gyümölcsleves, rizskoch, gyümölcszselével |
Vacsora: |
fűszeres hekk, párolt zöldség |
VASÁRNAP |
|
Reggeli: |
Főtt tarja, kenyér tésztában sült sonka, medvehagymás sós kalács, friss torma, retek, főtt tojás |
Ebéd: |
sajtos zellerkrém leves, mogyorós sült bárány, vagy mézes pácolt bárányborda, vagy cserépedényben sült kacsacomb, velesült zöldséggel, vagy Francia sült csirke, zöldségkörettel |
Vacsora: |
göngyölt sonka tavaszi salátával, pirított kalács |
|
|
|
|
15. HÉT
HÉTFŐ |
|
Reggeli: |
töltött kenyér, sonkakrémmel töltött tojás, sós kalács |
Ebéd: |
tárkonyos raguleves, pácolt, vagy töltött sertés oldalas, ünnepi egybesült fasírt (vagy lehet válogatni a Bogrács, grill, vendégvárás fejezetből és a Húsvéti menükből, esetleg jó idő esetén grillezés), Húsvéti csirkemell tekercs, rizi-bizi, hasábburgonya, fejes saláta |
Vacsora: |
sonkával, zöldséggel töltött zsemle, vagy paradicsomos-sonkás-mozzarellás csomagok (maradék felhasználása) |
KEDD |
|
Reggeli: |
1 db sajtos stangli, 2 dl tej |
Ebéd: |
medvehagyma főzelék, tojásos-, virslis burgonya |
Vacsora: |
grillezett csirkemell, saláta |
SZERDA |
|
Reggeli: |
1 sz teljes kiőrlésű kenyér, 1 tk. margarin, 2 sz. gépsonka |
Ebéd: |
100 %-os gyümölcslé, ínyenc, töltött máj, párolt zöldbab, petrezselymes burgonya |
Vacsora: |
sonkás, olasz cukkinis szendvics |
CSÜTÖRTÖK |
|
Reggeli: |
gyümölcs turmix |
Ebéd: |
becsinált leves, tészta zöldséges paradicsom mártással |
Vacsora: |
tojásos lecsó |
PÉNTEK |
|
Reggeli: |
1 sz. kalács, 2 dl kakaó |
Ebéd: |
babfőzelék, pirított hagyma, kolbász |
Vacsora: |
camemberes saláta |
SZOMBAT |
|
Reggeli: |
2 dl kefir, 2 ek. müzli |
Ebéd: |
hagymaleves, rántott gomba-, karfiol-, zöldséges rizs |
Vacsora: |
sonkás, rakott brokkoli |
VASÁRNAP |
|
Reggeli: |
muffin sütőben sült tojásos "mindenféle" |
Ebéd: |
tejfölös gombaleves, sertés comb a' la Szroganoff |
Vacsora: |
Waldorf-saláta tonhallal |
|
|