| 16. HÉT | |
| HÉTFŐ | |
| Reggeli: | 1 db zsömle, felvágott, kevés vaj |
| Ebéd: | Frankfurti leves, káposztás lángos |
| Vacsora: | 1 db virsli, friss zöldségek, fokhagymamártás |
| KEDD | |
| Reggeli: | 1 sz. pirított kalács, vaj |
| Ebéd: | finomfőzelék, halpogácsa |
| Vacsora: | medvehagymás tojáslepény |
| SZERDA | |
| Reggeli: | tojáskrém, pirítós, uborka |
| Ebéd: | medvehagyma- vagy újhagyma krémleves, zöldborsós csirkemáj, gersli |
| Vacsora: | cukkinis-paradicsomos tészta |
| CSÜTÖRTÖK | |
| Reggeli: | friss gyümölcs turmix |
| Ebéd: | metélt leves, dödölle |
| Vacsora: | kefires saláta |
| PÉNTEK | |
| Reggeli: | 1 db sajtosrúd, 2 dl tej |
| Ebéd: | Székelykáposzta |
| Vacsora: | Hagymás-zöldbabos rántotta |
| SZOMBAT | |
| Reggeli: | zöldfűszeres túró, pirítós, tea |
| Ebéd: | karfiol krémleves, rakott csülök |
| Vacsora: | csirkemellsonkás saláta |
| VASÁRNAP | |
| Reggeli: | töltött kifli |
| Ebéd: | húsleves, cserép edényben sült csirkecomb, vele sült zöldséggel, rizs |
| Vacsora: | hússaláta |
| 17. HÉT | |
| HÉTFŐ | |
| Reggeli: | 1 sz. magos kenyér pirítva, 2 db lágytojás, kevés vaj |
| Ebéd: | petrezselyem krémleves, tojásos nokedli, saláta |
| Vacsora: | csőben sült brokkoli, vagy karfiol |
| KEDD | |
| Reggeli: | májkrém, 1 db zsömle, uborka |
| Ebéd: | mángold főzelék, vagdalthús, főtt burgonya |
| Vacsora: | bruschetta, pirított bagett |
| SZERDA | |
| Reggeli: | avokádókrém, pirítós, paradicsom |
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, darálthúsos rakott burgonya |
| Vacsora: | snidlinges csicsóka saláta, füstölt virsli |
| CSÜTÖRTÖK | |
| Reggeli: | 2 dl joghurt müzlivel |
| Ebéd: | karalábé leves, tejfölös gomba, fokhagymás-petrezselymes tésztával |
| Vacsora: | tavaszi csirkesaláta |
| PÉNTEK | |
| Reggeli: | zöldséges rántotta |
| Ebéd: | paradicsomos káposztafőzelék |
| Vacsora: | tócsi |
| SZOMBAT | |
| Reggeli: | melegszendvics, tea |
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, szalonnás-krumplis lepény |
| Vacsora: | fűszeres hekk, grillezett zöldség |
| VASÁRNAP | |
| Reggeli: | joghurtos gyümölcssaláta |
| Ebéd: | csontleves daragombóccal, zöldséges marharagu, zöldfűszeres gombóccal |
| Vacsora: | virsli saláta |