16. HÉT | |
HÉTFŐ | |
Reggeli: | 1 db zsömle, felvágott, kevés vaj |
Ebéd: | Frankfurti leves, káposztás lángos |
Vacsora: | 1 db virsli, friss zöldségek, fokhagymamártás |
KEDD | |
Reggeli: | 1 sz. pirított kalács, vaj |
Ebéd: | finomfőzelék, halpogácsa |
Vacsora: | medvehagymás tojáslepény |
SZERDA | |
Reggeli: | tojáskrém, pirítós, uborka |
Ebéd: | medvehagyma- vagy újhagyma krémleves, zöldborsós csirkemáj, gersli |
Vacsora: | cukkinis-paradicsomos tészta |
CSÜTÖRTÖK | |
Reggeli: | friss gyümölcs turmix |
Ebéd: | metélt leves, dödölle |
Vacsora: | kefires saláta |
PÉNTEK | |
Reggeli: | 1 db sajtosrúd, 2 dl tej |
Ebéd: | Székelykáposzta |
Vacsora: | Hagymás-zöldbabos rántotta |
SZOMBAT | |
Reggeli: | zöldfűszeres túró, pirítós, tea |
Ebéd: | karfiol krémleves, rakott csülök |
Vacsora: | csirkemellsonkás saláta |
VASÁRNAP | |
Reggeli: | töltött kifli |
Ebéd: | húsleves, cserép edényben sült csirkecomb, vele sült zöldséggel, rizs |
Vacsora: | hússaláta |
17. HÉT | |
HÉTFŐ | |
Reggeli: | 1 sz. magos kenyér pirítva, 2 db lágytojás, kevés vaj |
Ebéd: | petrezselyem krémleves, tojásos nokedli, saláta |
Vacsora: | csőben sült brokkoli, vagy karfiol |
KEDD | |
Reggeli: | májkrém, 1 db zsömle, uborka |
Ebéd: | mángold főzelék, vagdalthús, főtt burgonya |
Vacsora: | bruschetta, pirított bagett |
SZERDA | |
Reggeli: | avokádókrém, pirítós, paradicsom |
Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, darálthúsos rakott burgonya |
Vacsora: | snidlinges csicsóka saláta, füstölt virsli |
CSÜTÖRTÖK | |
Reggeli: | 2 dl joghurt müzlivel |
Ebéd: | karalábé leves, tejfölös gomba, fokhagymás-petrezselymes tésztával |
Vacsora: | tavaszi csirkesaláta |
PÉNTEK | |
Reggeli: | zöldséges rántotta |
Ebéd: | paradicsomos káposztafőzelék |
Vacsora: | tócsi |
SZOMBAT | |
Reggeli: | melegszendvics, tea |
Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, szalonnás-krumplis lepény |
Vacsora: | fűszeres hekk, grillezett zöldség |
VASÁRNAP | |
Reggeli: | joghurtos gyümölcssaláta |
Ebéd: | csontleves daragombóccal, zöldséges marharagu, zöldfűszeres gombóccal |
Vacsora: | virsli saláta |