Jelölés: ovo-lakto vegetariánusoknak is = (V)
7. HÉT
HÉTFŐ:
Reggeli: rozskenyér, 2 sz. combsonka, paradicsom
Ebéd: finomfőzelék, panírozott halrudacska (V)
Vacsora: virslis lecsó
KEDD:
Reggeli: 2 sz. pirítós, szárnyasmájkrém
Ebéd: csirkemell-gyros, saláta
Vacsora: sült tojás, sok zöldséggel (gomba, karfiol, cukkini) (V)
SZERDA:
Reggeli: 1 db zsemle, pulykaparizer, paprika, vaj
Ebéd: sajtmártás (V), vagy szalontüdő, vajas-zsályás durumtésztával
Vacsora: kelbimbó, sült sonkával
CSÜTÖRTÖK:
Reggeli: 1 db tükörtojás, 2 sz. pirítós
Ebéd: rántott zöldségek (cukkini, patiszon, gomba) salátával (V)
Vacsora: 1 pár virsli, 1 sz. kenyér
PÉNTEK:
Reggeli: 1 db kifli, kőrözött, paprika (V)
Ebéd: kelkáposztás tekercsek
Vacsora: bundáskenyér (V)
SZOMBAT:
Reggeli: 1 db gyömölcsös joghurt (V)
Ebéd: töltött káposzta
Vacsora: melegszendvics
VASÁRNAP:
Reggeli: 1 sz. teljeskiőrlésű kenyér, 2 sz. gépsonka
Ebéd: húsleves, sajtos-tejszínes csirkemell, zöldrizs,
Vacsora: hússaláta, 1-2 sz. pirítós
8. HÉT
HÉTFŐ:
Reggeli: 1 sz. rozskenyér pirítva, vaj, 1 kk. méz (V)
Ebéd: mángold főzelék, tükörtojás (V)
Vacsora: zöldfűszeres túró, paprika, 1-2 sz. pirítós (V)
KEDD:
Reggeli: 1 sz. teljeskiőrlésű kenyér, 1 db mackósajt (V)
Ebéd: paradicsom leves, zöldborsós csirkemáj, fusillivel
Vacsora: hagymás, zöldbabos rántotta (V)
SZERDA:
Reggeli: 1 db virsli, 1 db kifli
Ebéd: kertészrántotta
Vacsora: húsos zöldségragu
CSÜTÖRTÖK:
Reggeli: 2 db lágytojás, 1 sz. teljeskiőrlésű kenyér (V)
Ebéd: almamártás, pirított dara (V), párolt csirkecomb
Vacsora: 2 sz. teljeskiőrlésű kenyér, 2 sz. combsonka, paradicsom
PÉNTEK:
Reggeli: 1 sz. gépsonka, 1 sz. pirítós, uborka
Ebéd: lecsós sertésszelet, tarhonya
Vacsora: 2 db tojásból rántotta, pirítós (V)
SZOMBAT:
Reggeli: joghurt, zabpehely, gyümölcs (V)
Ebéd: savanyú káposztával sült hús, steakburgonya
Vacsora: frankfurti saláta
VASÁRNAP:
Reggeli: 2 sz. csirkemellsonka, 1 sz. rozskenyér pirítva, paradicsom
Ebéd: zöldborsó leves, cigánypecsenye, törtburgonya, paradicsomsaláta
Vacsora: lecsó (V)