46. HÉT
HÉTFŐ | |
Reggeli: | 2 sz. felvágott, magos kenyér, retek |
Ebéd: | tejfölös savanyú káposzta főzelék, gombóccal |
Vacsora: | pikáns csirkemájsaláta |
KEDDD | |
Reggeli: | gyümölcsös joghurt (V) |
Ebéd: | kukoricaleves (V), egyszerű tésztasaláta |
Vacsora: | tzatziki, pirítós (V) |
SZERDA | |
Reggeli: | tojáskrém, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér, paprika (V) |
Ebéd: | ludaskása, vagy sült libacomb, párolt káposzta |
Vacsora: | töltött burgonya |
CSÜTÖRTÖK | |
Reggeli: | 1 sz. kalács, pici vaj, 2 dl tej (V) |
Ebéd: | retek-karalábé főzelék, panírozott tintahal rúd (V) |
Vacsora: | lecsó (V) |
PÉNTEK | |
Reggeli: | joghurt, müzli (V) |
Ebéd: | joghurtos citromleves, darázsfészek (V) |
Vacsora: | virsli, 1 sz. magos kenyér |
SZOMBAT | |
Reggeli: | almás tejbedara (V) |
Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, paprikás burgonya |
Vacsora: | grillezett sajt, párolt brokkoli (V) |
VASÁRNAP | |
Reggeli: | 2 dl karamellástej, 1 db briós (V) |
Ebéd: | zöldségleves (V), sárgarépával töltött csirkecomb, hagymás burgonyával, sárgarépa rösztivel |
Vacsora: | joghurtos gyümölcssaláta, pirított mandulával (V) |
47. HÉT |
|
HÉTFŐ | |
Reggeli: | gombás csirkemell sonka, 1 db kifli |
Ebéd: | tejfölös zöldborsó főzelék, tojáspörkölt (V) |
Vacsora: | tarka tonhalas tésztasaláta (V) |
KEDD | |
Reggeli: | joghurt, müzli (V) |
Ebéd: | petrezselyem krémleves (V), chilis bab gerslivel |
Vacsora: | tormás sonkatekercs, pirítós |
SZERDA | |
Reggeli: | 1 db kifli, 1 db lágytojás (V) |
Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé (V), zöldséges tészta, sajtmártás |
Vacsora: | 1 pár virsli, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér |
CSÜTÖRTÖK | |
Reggeli: | 1 doboz paradicsomos hal, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér (V) |
Ebéd: | zöldbab főzelék (V), sült kolbász |
Vacsora: | padlizsánkrém, magos kenyér pirítva, paprika, paradicsom (V) |
PÉNTEK | |
Reggeli: | 2 sz. főtt tarja, 1 db zsemle, uborka |
Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, kapros hal, párolt rizs (V) |
Vacsora: | tojásos cukkini (V) |
SZOMBAT | |
Reggeli: | joghurtos gyümölcs-saláta (V) |
Ebéd: | bableves, hagymás lepény (V) |
Vacsora: | sült csirkemáj, pirított kel |
VASÁRNAP | |
Reggeli: | 2 dl kakaó, 1 sz. kalács pirítva, vaj (V) |
Ebéd: | sóskaleves, burgonyagombóc (V), aprópecsenye, rizs |
Vacsora: | 2 sz. magos kenyér, 2 db bármilyen sajt, paradicsom (V) |