11. HÉT
HÉTFŐ
Reggeli: kefires saláta, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér (pirítva)
Ebéd: finomfőzelék, tintahalrud, vagy 2 db tükörtojás (V)
Vacsora: zödséges árpagyöngye fasírt, almás répasalátával (V)
KEDD
Reggeli: 1 db lágytojás, 1 db kifli, pici vaj (V)
Ebéd: tárkonyos burgonyakrémleves (V), káposztás palacsinta
Vacsora: Kijevi jércekoktél
SZERDA
Reggeli: 1 db joghurt, zabpehellyel és gyümölccsel (V)
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, zöldséges rizseshús
Vacsora: vajba forgatott kelbimbó (V), sült sonkával
CSÜTÖRTÖK
Reggeli: 1 db kifli, 2 dl tej (V)
Ebéd: tökfőzelék, "buggyantott" tojással (V)
Vacsora: tésztasaláta
PÉNTEK
Reggeli: 1 db teljes kiőrlésű kornspitz, 2 db kockasajt (V)
Ebéd: lebbencsleves, lasagne (kicsit másképp),
Vacsora: párolt brokkoli, sajtmártás (V)
SZOMBAT
Reggeli: 2 dl kakaó, 1 szelet kalács pirítva (V)
Ebéd: 100%-os gyümölcslé, tarhonyáshús
Vacsora: zöldfűszeres túrókrém, 1 db kifli (V)
VASÁRNAP
Reggeli: ham and eggs
Ebéd: zöldségleves, rántott hús, párolt zöldség, tört burgonya
Vacsora: joghurtos gyümölcsleves (főzés nélkül)
12. HÉT
HÉTFŐ
Reggeli: 1 sz. rozskenyér, paprika, 2 sz. pulykasonka
Ebéd: spenót, tükörtojás (V)
Vacsora: gombasaláta, pirítós (V)
KEDD
Reggeli: 1 magos zsömle, 2 db tükörtojás (V)
Ebéd: bableves, vajaspogácsa (V)
Vacsora: sült zöldségek (V), grillezett virslivel
SZERDA
Reggeli: natúr joghurt, müzli, friss gyümölcs (V)
Ebéd: juhászpörkölt
Vacsora: grillezett sajt, párolt brokkoli (V)
CSÜTÖRTÖK
Reggeli: 1 sz. rozskenyér, kockasajt, paprika (V)
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, csopaki rakott túrós (V)
Vacsora: cukkinis rántotta (V)
PÉNTEK
Reggeli: 1 db teljes kiőrlésű kornspitz, 1 pár virsli
Ebéd: zöldborsó főzelék (V), sóban sült csirkecomb
Vacsora: sonkatekercs, paradicsomsaláta
SZOMBAT
Reggeli: 2 db főtt tojás, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyérből pirítós (V)
Ebéd: sajtleves(V), almás- pirított csirkemáj, barnarizs
Vacsora: gépsonkás melegszendvics
VASÁRNAP
Reggeli: bundáskenyér, tea (V)
Ebéd: citromos kertileves (V), rakott- lecsós tarja
Vacsora: kefires saláta, pirítós (V)