Goethet VADRÓZSA Rózsát lát meg egy legény, |
20. HÉT
HÉTFŐ | |
Reggeli: | 2 sz. felvágott, magos kenyér, retek |
Ebéd: | tejfölös savanyú káposzta főzelék, gombóccal |
Vacsora: | gépsonkás melegszendvics, paprika |
KEDDD | |
Reggeli: | gyümölcsös joghurt |
Ebéd: | kukoricaleves, egyszerű tésztasaláta |
Vacsora: | lecsó |
SZERDA | |
Reggeli: | avokádókrém, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér pirítva, paradicsom |
Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, töltött burgonya |
Vacsora: | kefires káposzta |
CSÜTÖRTÖK | |
Reggeli: | 1 sz. kalács, pici vaj, 2 dl tej |
Ebéd: | tavaszi retek-karalábé főzelék, panírozott tintahal rúd |
Vacsora: | túróval töltött zsemle |
PÉNTEK | |
Reggeli: | joghurt, müzli |
Ebéd: | joghurtos citromleves, darázsfészek |
Vacsora: | virsli, 1 sz. magos kenyér |
SZOMBAT | |
Reggeli: | töpörtyűkrémes kenyér, paprika |
Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, paprikás burgonya |
Vacsora: | zabpalacsinta |
VASÁRNAP | |
Reggeli: | 2 dl karamellástej, 1 db briós |
Ebéd: | tavaszi zöldségleves, sárgarépával töltött csirkecomb, hagymás burgonyával, sárgarépa rösztivel |
Vacsora: | cukkinikrém, pirítós, paradicsom |
21. HÉT |
|
HÉTFŐ | |
Reggeli: | gombás csirkemell sonka, 1 db kifli |
Ebéd: | tejfölös zöldborsó főzelék, tojáspörkölt |
Vacsora: | tarka tonhalas tésztasaláta |
KEDD | |
Reggeli: | joghurt, müzli |
Ebéd: | petrezselyem krémleves, kolbászos bab gerslivel |
Vacsora: | tormás sonkatekercs, pirítós |
SZERDA | |
Reggeli: | 1 db kifli, 1 db lágytojás |
Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, zöldséges tészta, sajtmártás |
Vacsora: | 1 pár virsli, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér |
CSÜTÖRTÖK | |
Reggeli: | májkrém, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér |
Ebéd: | sóskamártás, főtt burgonya, szafaládé |
Vacsora: | padlizsánkrém, magos kenyér pirítva, paprika, paradicsom |
PÉNTEK | |
Reggeli: | 2 sz. főtt tarja, 1 db zsemle, uborka |
Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, kapros hal, párolt rizs |
Vacsora: | tojásos cukkini |
SZOMBAT | |
Reggeli: | joghurtos gyümölcs-saláta |
Ebéd: | savanyú káposztás raguleves, vajas pogácsa |
Vacsora: | párolt mexicói zöldségkeverék virslivel |
VASÁRNAP | |
Reggeli: | 2 dl karamellás tej, 1 sz. kalács pirítva |
Ebéd: | tárkonyos új burgonya leves, hagymával-almával sült pulykacomb, currys rizs |
Vacsora: | 2 sz. magos kenyér, 2 db bármilyen sajt, paradicsom |