|
Goethet VADRÓZSA Rózsát lát meg egy legény, |
20. HÉT
| HÉTFŐ | |
| Reggeli: | 2 sz. felvágott, magos kenyér, retek |
| Ebéd: | tejfölös savanyú káposzta főzelék, gombóccal |
| Vacsora: | gépsonkás melegszendvics, paprika |
| KEDDD | |
| Reggeli: | gyümölcsös joghurt |
| Ebéd: | kukoricaleves, egyszerű tésztasaláta |
| Vacsora: | lecsó |
| SZERDA | |
| Reggeli: | avokádókrém, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér pirítva, paradicsom |
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, töltött burgonya |
| Vacsora: | kefires káposzta |
| CSÜTÖRTÖK | |
| Reggeli: | 1 sz. kalács, pici vaj, 2 dl tej |
| Ebéd: | tavaszi retek-karalábé főzelék, panírozott tintahal rúd |
| Vacsora: | túróval töltött zsemle |
| PÉNTEK | |
| Reggeli: | joghurt, müzli |
| Ebéd: | joghurtos citromleves, darázsfészek |
| Vacsora: | virsli, 1 sz. magos kenyér |
| SZOMBAT | |
| Reggeli: | töpörtyűkrémes kenyér, paprika |
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, paprikás burgonya |
| Vacsora: | zabpalacsinta |
| VASÁRNAP | |
| Reggeli: | 2 dl karamellástej, 1 db briós |
| Ebéd: | tavaszi zöldségleves, sárgarépával töltött csirkecomb, hagymás burgonyával, sárgarépa rösztivel |
| Vacsora: | cukkinikrém, pirítós, paradicsom |
|
21. HÉT |
|
| HÉTFŐ | |
| Reggeli: | gombás csirkemell sonka, 1 db kifli |
| Ebéd: | tejfölös zöldborsó főzelék, tojáspörkölt |
| Vacsora: | tarka tonhalas tésztasaláta |
| KEDD | |
| Reggeli: | joghurt, müzli |
| Ebéd: | petrezselyem krémleves, kolbászos bab gerslivel |
| Vacsora: | tormás sonkatekercs, pirítós |
| SZERDA | |
| Reggeli: | 1 db kifli, 1 db lágytojás |
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, zöldséges tészta, sajtmártás |
| Vacsora: | 1 pár virsli, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér |
| CSÜTÖRTÖK | |
| Reggeli: | májkrém, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér |
| Ebéd: | sóskamártás, főtt burgonya, szafaládé |
| Vacsora: | padlizsánkrém, magos kenyér pirítva, paprika, paradicsom |
| PÉNTEK | |
| Reggeli: | 2 sz. főtt tarja, 1 db zsemle, uborka |
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, kapros hal, párolt rizs |
| Vacsora: | tojásos cukkini |
| SZOMBAT | |
| Reggeli: | joghurtos gyümölcs-saláta |
| Ebéd: | savanyú káposztás raguleves, vajas pogácsa |
| Vacsora: | párolt mexicói zöldségkeverék virslivel |
| VASÁRNAP | |
| Reggeli: | 2 dl karamellás tej, 1 sz. kalács pirítva |
| Ebéd: | tárkonyos új burgonya leves, hagymával-almával sült pulykacomb, currys rizs |
| Vacsora: | 2 sz. magos kenyér, 2 db bármilyen sajt, paradicsom |