5. HÉT
HÉTFŐ
Reggeli: 2 dl joghurt, gyümölcs (V)
Ebéd: sárgaborsó főzelék, sült kolbász
Vacsora: paradicsom, mozzarella, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér pirítva (V)
KEDD
Reggeli: 2 sz. gépsonka, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér
Ebéd: gulyásleves, pogácsa
Vacsora: joghurt, friss gyümölcsökkel (V)
SZERDA
Reggeli: 1 vékony szelet kalács, 2 dl tej, vagy kakaó (V)
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, csirkemájfelfújt, salátával
Vacsora: kapros heringsaláta (ruszli) (V)
CSÜTÖRTÖK
Reggeli: 1 pár virsli, magos barnakenyér, mustár
Ebéd: paradicsom leves, orsótészta sonkamártással
Vacsora: kukoricás zöldbab saláta (V)
PÉNTEK
Reggeli: 2 sz. pulykasonka, 1 sz. rozskenyér, 1db kockasajt
Ebéd: székelykáposzta
Vacsora: gombás tojásrántotta (V)
SZOMBAT
Reggeli: magos zsömle, kőrözött, paprika (V)
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, tonhalpaprikás, petrezselymes-
fokhagymás tésztával (V)
Vacsora: bajor virslisaláta, pirítós
VASÁRNAP
Reggeli: zabpelyhes natúr joghurt (V)
Ebéd: karfiol leves, pikáns töltött csirke, zöldségágyon, saláta, rizs
Vacsora: töltött csirkével sült zöldség, sajtmártás (V)
6. HÉT
HÉTFŐ
Reggeli: pici ligh margarin, 2 sz. tavaszi felvágott, barna kenyér
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, rakott zöldbab
Vacsora: 1 pár virsli, magos kenyér, mustár
KEDD
Reggeli: melegszendvics (sonkaszalámi, óvári sajt, rozskenyér, vaj)
Ebéd: zöldborsó főzelék, tükörtojás (V)
Vacsora: 2 dl tej, 2 sz. gépsonka, pici vaj, szezámmagos zsömle
SZERDA
Reggeli: sertésmájkrém, 1 sz. magos kenyér, paradicsom
Ebéd: rizskoch, pirosmártással (V)
Vacsora: joghurt, friss gyümölcsökkel
CSÜTÖRTÖK
Reggeli: 2 dl tej, 1 kifli (V)
Ebéd: rostonsült hekk, burgonya saláta (V)
Vacsora: 2 db főtt tojás, light margarin, 1 sz. rozskenyér (V)
PÉNTEK
Reggeli: 2 dl kakaó, 1 kicsi "fatörzs" (V)
Ebéd: paradicsom mártás, főtt burgonya, főtt hús
Vacsora: körözött, 1 db magos zsömle (V)
SZOMBAT
Reggeli: 1 db tükörtojás, 1 sz. barnakenyér (V)
Ebéd: 100 %-is gyümölcslé, milánói makaróni
Vacsora: 2 dl tej, 1 sz. barnakenyér, 2 sz. csirkemell sonka, pici vaj
VASÁRNAP
Reggeli: banánturmix, müzli (V)
Ebéd: gombaleves, disznótoros, steak burgonya, párolt káposzta
Vacsora: padlizsánkrém, magos kenyér (pirítva), paprika, paradicsom (V)