| 36. HÉT | |
| HÉTFŐ | |
| Reggeli: | 2 db tükörtojás, 1 sz. magos toast kenyér (V) | 
| Ebéd: | joghurtos őszibarack leves, mákos, vagy diós tészta (V) | 
| Vacsora: | grillezett sajt, olívás-, fokhagymás zöldséggel (V) | 
| KEDD | |
| Reggeli: | 2 dl tej, kifli, vaj, felvágott | 
| Ebéd: | gombócos káposzta | 
| Vacsora: | tésztasaláta | 
| SZERDA | |
| Reggeli: | joghurt müzlivel (V) | 
| Ebéd: | gulyás leves pulykanyakból, csirkemájas rizottó, saláta | 
| Vacsora: | virslis lecsó (V) | 
| CSÜTÖRTÖK | |
| Reggeli: | 1 sz. bagett, pici vaj, pici lekvár (V) | 
| Ebéd: | brokkoli krémleves (V), paprikás csirke, nokedli | 
| Vacsora: | narancslé, aszpikos sonka, vaj, barnakenyér | 
| PÉNTEK | |
| Reggeli: | 1 sz. kakaós kalács, 2 dl tej (V) | 
| Ebéd: | tökfőzelék, buggyantott tojás (V) | 
| Vacsora: | sült karfiol, sajtmártás (V) | 
| SZOMBAT | |
| Reggeli: | házi készítésű májpástétom, 1 db zsömle, paprika v. paradicsom | 
| Ebéd: | tárkonyos gombaleves (V), bulgurral rakott kelkáposzta | 
| Vacsora: | 2 pár virsli, 1 sz. rozskenyér, mustár | 
| VASÁRNAP | |
| Reggeli: | rakott kenyér, tea | 
| Ebéd: | sütőtök krémleves, vagy zöldség krémleves (V), Vasi pecsenye, steak burgonya | 
| Vacsora: | túróval töltött zsömle, vagy hússal töltött zsömle | 
| 
 37. HÉT | |
| HÉTFŐ | |
| Reggeli: | 1 sz. rozskenyér, 2 sz.pulykasonka, paprika, vagy paradicsom | 
| Ebéd: | paradicsom mártás, főtt burgonya (V), natúr szelet | 
| Vacsora | felvágott, vaj, pirított magos kenyér | 
| KEDD | |
| Reggeli: | 2 db főtt tojás, pici vaj, 1 sz. teljeskiőrlésű kenyér (V) | 
| Ebéd: | zöldborsó leves májgomóccal, darázsfészek (V) | 
| Vacsora: | 1 doboz paradicsomos hal, 1 db kifli (V) | 
| SZERDA | |
| Reggeli: | 1 db sajtos rúd, 2 dl tej (V) | 
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, sertéstüdő-, sziv-, nyelv vadas mártásban, zsemlegombóc | 
| Vacsora: | almafánk (V) | 
| CSÜTÖRTÖK | |
| Reggeli: | joghurt, friss gyümölcs (V) | 
| Ebéd: | sóskamártás, főtt burgonya (V), sült virsli | 
| Vacsora: | paradicsomos spagetti omlett (V) | 
| PÉNTEK | |
| Reggeli: | krémsajtos-cukkinipástétom, teljes kiőrlésű kenyér pirítva, paradicsom, paprika (V) | 
| Ebéd: | sült csirkecomb, sárgarépás burgonyapüré, savanyúság | 
| Vacsora: | töltött kifli (V) | 
| SZOMBAT | |
| Reggeli: | 1 db kornspitz, 2 dl tejeskávé (V) | 
| Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, lasagne | 
| Vacsora: | idény saláta, pirított csirkemellsonkával | 
| VASÁRNAP | |
| Reggeli: | 2 dl tej müzlivel (V) | 
| Ebéd: | sajtleves, zöldséggel töltött dagadó, zöldfűszeres rizs, fejes saláta | 
| Vacsora: | töktócsi, fokhagymás joghurt (V) |