4. HÉT
HÉTFŐ | |
Reggeli: | 2 dl joghurt, gyümölcs (V) |
Ebéd: | sárgaborsó főzelék (V), sült kolbász |
Vacsora: |
avokádópüré, tortillával, vagy pirított barnakenyérrel (V)
|
KEDD | |
Reggeli: | 2 sz. gépsonka, teljes kiőrlésű kenyér, 1 tk. vaj |
Ebéd: | gulyás leves, pogácsa (V) |
Vacsora: | 2 tojásból rántotta (V) |
SZERDA | |
Reggeli: | 2 db kocka sajt, 1 sz. magos kenyér, pirítva (V) |
Ebéd: | sajtleves, gombás-virslis rizs |
Vacsora: | bundás kenyér, tea (V) |
CSÜTÖRTÖK | |
Reggeli: | 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér, 2 sz. sonkaszalámi |
Ebéd: | kapormártás, halrudacska, főtt burgonya (V) |
Vacsora: | 1 pár virsli, 1 sz. magos kenyér |
PÉNTEK | |
Reggeli: | gabonapehely, tej (V) |
Ebéd: |
100 %-os gyümölcslé, almás pirított máj, gerslivel |
Vacsora: |
tojáskrém, magos kenyér (V) |
SZOMBAT | |
Reggeli: |
2 dl tej, 1 db kifli (V) |
Ebéd: |
gombakrém leves (V), rakott csülök |
Vacsora: |
mozzarella paradicsommal (V) |
VASÁRNAP | |
Reggeli: |
1 sz. pirítós, szárnyasmájkrém |
Ebéd: |
bableves, sütőben sült cornflakes-el bundázott csirkecomb, sütőben sütve, sült cékla, zöldborsós rizs |
Vacsora: | virslisaláta |
5. HÉT | |
HÉTFŐ | |
Reggeli: | 2 db tükörtojás, 1 sz. rozskenyér (V) |
Ebéd: | zöldbab főzelék (V), 1 db virsli |
Vacsora: | zöldfűszeres túrókrém, 1 sz. rozskenyér pirítva, paradicsom (V) |
KEDD | |
Reggeli: | 1 sz. pirítós, 1 sz. gépsonka, 2 dl kakaó |
Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, zöldséggel töltött gombafejek, majonézes burgonya saláta (V) |
Vacsora: | kelbimbó, sült sonkával |
SZERDA | |
Reggeli: | gyümölcsös joghurt (V) |
Ebéd: | paradicsom leves (V), virslis tojásos nokedli, fejes saláta |
Vacsora: | párolt hal, pirított kel (V) |
CSÜTÖRTÖK | |
Reggeli: | 1 db briós, pici vaj, pici méz (V) |
Ebéd: | burgonya főzelék(V), vagdalthús |
Vacsora: | vagdalthús, kefires saláta (V) |
PÉNTEK | |
Reggeli: | 2 dl tej, 1 db kifli (V) |
Ebéd: | 100%-os gyümölcslé, túrós tészta (V) |
Vacsora: | cukkinis tojás |
SZOMBAT | |
Reggeli: | 1 db zsömle, 2 sz. csirkemell sonka, uborka |
Ebéd: | zöldségleves (V), rakott kel |
Vacsora: | hagymás sült máj, párolt sárgarépa |
VASÁRNAP | |
Reggeli: | melegszendvics, tea |
Ebéd: | zöldborsó leves májgaluskával, diós-, aszalt szilvás tarja tekercs, kukoricás rizs, friss salátakeverék, kapros-, joghurtos öntet |
Vacsora: | mexikói zöldségkeverék, virslivel |