7. HÉT
HÉTFŐ
Reggeli: kukoricapehely, 2 dl tej (V)
Ebéd: lencsefőzelék (V), natúrszelet
Vacsora: aszpikos sonka, barna kenyér, pici vaj
KEDD
Reggeli: almás müzli, joghurt (V)
Ebéd: zellerkrémleves (V), kukoricás pulykamelltokány, durum tészta
Vacsora: angolos káposztasaláta virslivel
SZERDA
Reggeli: tojáskrém, korpászsemle (V)
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, csőben sült brokkoli (V)
Vacsora: görögsaláta (V)
CSÜTÖRTÖK
Reggeli: 1 db barna zsemle, 1 sz. Zala felvágott, pici vajkrém, paprika
Ebéd: kapormártás, főtt burgonya, halrudacska (V)
Vacsora: tükörtojás (2 db), 1 sz. barna kenyér
PÉNTEK
Reggeli: kenőmájas, 1 sz. rozsos kenyér, uborka
Ebéd: tojásleves, túrógombóc eperöntettel (V)
Vacsora: 1 doboz paradicsomos szardínia, 1 sz. magos kenyér (V)
SZOMBAT
Reggeli: pulykasonka, 1 db zsömle, pici vaj
Ebéd: burgonyaleves, hagymáslepény (V)
Vacsora: joghurtos gyümölcssaláta (V)
VASÁRNAP
Reggeli: őszibarackturmix, 1 db puffasztott rizsszelet (V)
Ebéd: sajtleves (V), tejszínes karajszelet almával és aszalt szilvával,
zöldséges rizs
Vacsora: 2 sz. gombás csirkemell, 1 sz. barnakenyér, paradicsom saláta
8. HÉT
HÉTFŐ
Reggeli: 1 kifli, 2 sz. pulykasonka, paradicsom
Ebéd: zöldbabfőzelék, tojáspörkölt (V)
Vacsora: karfiolos tojás (V)
KEDD
Reggeli: párizsikrém, korpás kifli, paprika
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, gombapaprikás, pennetészta (V)
Vacsora: kőrözöttel töltött paprika, 1 sz. rozskenyér
SZERDA
Reggeli: joghurt, müzli (V)
Ebéd: párolt sárgarépa (V), rántott máj, karfiol "puffancs" (V)
Vacsora: 2 sz. magoskenyér, 2 db sajt, 2 dl tej (V)
CSÜTÖRTÖK
Reggeli: vajkrém, rozskenyér, uborka (V)
Ebéd: kelkáposzta főzelék virslivel
Vacsora: tükörtojás, 1 sz. pirított rozskenyér (V)
PÉNTEK
Reggeli: 2 dl tejeskávé, 1 db kifli, mackósajt (V)
Ebéd: brokkoli krémleves, csopaki rakott túrós (V)
Vacsora: lecsó (V)
SZOMBAT
Reggeli: joghurt, friss gyümölcsökkel (V)
Ebéd: savanyú káposztával sült hús, steak burgonya
Vacsora: 2 sz. teljeskiőrlésű kenyér, 1 sz. aszpikos sonka, paradicsom
VASÁRNAP
Reggeli: 1 sz. kalács, 2 dl kakaó (V)
Ebéd: zöldborsó leves, "hamis" Eszterházy rostélyos, spagetti
Vacsora: 2 db virsli, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér