7. HÉT
HÉTFŐ
Reggeli:     kukoricapehely, 2 dl tej (V)
Ebéd:        lencsefőzelék (V), natúrszelet
Vacsora:    aszpikos sonka, barna kenyér, pici vaj
KEDD
Reggeli:     almás müzli, joghurt (V)
Ebéd:        zellerkrémleves (V), kukoricás pulykamelltokány, durum tészta
Vacsora:    angolos káposztasaláta virslivel
SZERDA
Reggeli:     tojáskrém, korpászsemle (V)
Ebéd:        100 %-os gyümölcslé, csőben sült brokkoli (V)
Vacsora:    görögsaláta (V)
CSÜTÖRTÖK
Reggeli:     1 db barna zsemle, 1 sz. Zala felvágott, pici vajkrém, paprika
Ebéd:         kapormártás, főtt burgonya, halrudacska (V)
Vacsora:    tükörtojás (2 db), 1 sz. barna kenyér
PÉNTEK
Reggeli:     kenőmájas, 1 sz. rozsos kenyér, uborka
Ebéd:        tojásleves, túrógombóc eperöntettel (V)
Vacsora:    1 doboz paradicsomos szardínia, 1 sz. magos kenyér (V)
SZOMBAT
Reggeli:     pulykasonka, 1 db zsömle, pici vaj
Ebéd:         burgonyaleves, hagymáslepény (V)
Vacsora:    joghurtos gyümölcssaláta (V)
VASÁRNAP
Reggeli:    őszibarackturmix, 1 db puffasztott rizsszelet (V)
Ebéd:        sajtleves (V), tejszínes karajszelet almával és aszalt szilvával,  
                 zöldséges rizs
Vacsora:   2 sz. gombás csirkemell, 1 sz. barnakenyér, paradicsom saláta
8. HÉT
HÉTFŐ
Reggeli:    1 kifli, 2 sz. pulykasonka, paradicsom
Ebéd:        zöldbabfőzelék, tojáspörkölt (V)
Vacsora:   karfiolos tojás (V)
KEDD
Reggeli:    párizsikrém, korpás kifli, paprika
Ebéd:        100 %-os gyümölcslé, gombapaprikás, pennetészta (V)
Vacsora:    kőrözöttel töltött paprika, 1 sz. rozskenyér
SZERDA
Reggeli:     joghurt, müzli (V)
Ebéd:        párolt sárgarépa (V), rántott máj, karfiol "puffancs" (V)
Vacsora:    2 sz. magoskenyér, 2 db sajt, 2 dl tej (V)
CSÜTÖRTÖK
Reggeli:     vajkrém, rozskenyér, uborka (V)
Ebéd:         kelkáposzta főzelék virslivel
Vacsora:    tükörtojás, 1 sz. pirított rozskenyér (V)
PÉNTEK
Reggeli:     2 dl tejeskávé, 1 db kifli, mackósajt (V)
Ebéd:         brokkoli krémleves, csopaki rakott túrós (V)
Vacsora:    lecsó (V)
SZOMBAT
Reggeli:     joghurt, friss gyümölcsökkel (V)
Ebéd:         savanyú káposztával sült hús, steak burgonya
Vacsora:    2 sz. teljeskiőrlésű kenyér, 1 sz. aszpikos sonka, paradicsom
VASÁRNAP
Reggeli:    1 sz. kalács, 2 dl kakaó (V)
Ebéd:        zöldborsó leves, "hamis" Eszterházy rostélyos, spagetti
Vacsora:    2 db virsli, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér