Konyhabirodalom

Egyszerűen, gyorsan, jót!


15. HÉT

HÉTFŐ (HÚSVÉT)

Reggeli:     töltött tojás zöldségágyon, sonkával, pirított kaláccsal (V)
Ebéd:        Debreceni sertéstekercs, párolt káposztával, steak burgonyával
Vacsora:    göngyölt sonka, tavaszi saláta

KEDD

Reggeli:      2 dl tej, 1 db kifli, pici vaj (V)
Ebéd:          kelbimbó főzelék virslivel
Vacsora:     olasz cukkinis szendvics (V)

SZERDA

Reggeli:      1 db zsömle, májkrém, retek
Ebéd:         100%-os gyümölcslé, tonhalas-zöldséges tészta (V)
Vacsora:     majonézes sárgarépa saláta, főtt tojás (V)

CSÜTÖRTÖK

Reggeli:      1 db kornspitz, pulykamellsonka
Ebéd:         sonkás, tejszínes rakott brokkoli
Vacsora:     1-2 sz. hamburgerhús, cékla-alma saláta 

PÉNTEK

Reggeli:      1 db virsli rásütött sajttal, barna kenyér pirítva
Ebéd:          zöldbab főzelék (V) fasirtgolyóval
Vacsora:     zöldséges tócsi, tejföl (V)

SZOMBAT

Reggeli:        teljes kiőrlésű kenyér pirítva, pici lekvár (V)
Ebéd:            hideg rebarbara leves, sült máj fokhagymamártásban,
                     petrezselymes burgonya
Vacsora:       Holland heringsaláta (V)

VASÁRNAP

Reggeli:       zsömlefánk, tea (V)
Ebéd:           tejfölös tüdőleves, batyushús, kínai "fényezett" csirkemell,
                    vagy csirkeszárny, rizs.
Vacsora:      gombakrokett, kapros-savanyú uborkás joghurt (V)

16. HÉT

HÉTFŐ

Reggeli:       1 sz. barnakenyér, májpástétom
Ebéd:           zöldségleves (V), virslis lángos
Vacsora:       kőrözött, paprika, 2 sz. pirítós (V)

KEDD

Reggeli:        1 sz. vajas pirítós, snidling, 1 db főtt tojás (V)
Ebéd:           100 %-os gyümölcslé, csirkepaprikás, nokedli
Vacsora:       1 pár virsli, 1 db kifli

SZERDA

Reggeli:       1 db magos kifli, vaj, 2 sz. gépsonka
Ebéd:           mángold főzelék, tükörtojás, főtt burgonya (V)
Vacsora:       kolbászos lecsó, 1 sz. rozsos kenyér

CSÜTÖRTÖK

Reggeli:        joghurt friss gyümölcsökkel, 1 ek. müzlivel (V)
Ebéd:           zöldbableves (V), csőben sült makaróni sonkával és tojással
Vacsora:       padlizsánkrém, pirítóssal (V)

PÉNTEK

Reggeli:       1 db magos kifli, 5 vékony sz. csemege szalámi, retek
Ebéd:           magyaros kapros káposzta, párolt lapockával
Vacsora:      "mit találunk otthon" saláta 1 sz. pirítós

SZOMBAT

Reggeli:       zöldfűszeres vaj, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér (V)
Ebéd:           100 %-os gyümölcslé, rizskoch, gyümölcszselével (V)
Vacsora:       gombás rántotta (V)

VASÁRNAP

Reggeli:        "Finn cipócska" pirítva (aki nem szeretne vesződni vele)
                      magos zsömle, ráolvasztott sajttal (V)
Ebéd:             tárkonyos raguleves, pontyszelet rántva, göngyölt tonhal,
                      snidlinges burgonyapüré, fejes saláta
(V)
Vacsora:        vagy maradék hal salátával (V), vagy virsli saláta



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 506
Tegnapi: 637
Heti: 1 143
Havi: 9 865
Össz.: 2 620 859

Látogatottság növelés
Oldal: Heti menü: 15-16. hét HÚSVÉT HETE
Konyhabirodalom - © 2008 - 2024 - konyhabirodalom.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »