15. HÉT
HÉTFŐ (HÚSVÉT)
Reggeli: töltött tojás zöldségágyon, sonkával, pirított kaláccsal (V)
Ebéd: Debreceni sertéstekercs, párolt káposztával, steak burgonyával
Vacsora: göngyölt sonka, tavaszi saláta
KEDD
Reggeli: 2 dl tej, 1 db kifli, pici vaj (V)
Ebéd: kelbimbó főzelék virslivel
Vacsora: olasz cukkinis szendvics (V)
SZERDA
Reggeli: 1 db zsömle, májkrém, retek
Ebéd: 100%-os gyümölcslé, tonhalas-zöldséges tészta (V)
Vacsora: majonézes sárgarépa saláta, főtt tojás (V)
CSÜTÖRTÖK
Reggeli: 1 db kornspitz, pulykamellsonka
Ebéd: sonkás, tejszínes rakott brokkoli
Vacsora: 1-2 sz. hamburgerhús, cékla-alma saláta
PÉNTEK
Reggeli: 1 db virsli rásütött sajttal, barna kenyér pirítva
Ebéd: zöldbab főzelék (V) fasirtgolyóval
Vacsora: zöldséges tócsi, tejföl (V)
SZOMBAT
Reggeli: teljes kiőrlésű kenyér pirítva, pici lekvár (V)
Ebéd: hideg rebarbara leves, sült máj fokhagymamártásban,
petrezselymes burgonya
Vacsora: Holland heringsaláta (V)
VASÁRNAP
Reggeli: zsömlefánk, tea (V)
Ebéd: tejfölös tüdőleves, batyushús, kínai "fényezett" csirkemell,
vagy csirkeszárny, rizs.
Vacsora: gombakrokett, kapros-savanyú uborkás joghurt (V)
16. HÉT
HÉTFŐ
Reggeli: 1 sz. barnakenyér, májpástétom
Ebéd: zöldségleves (V), virslis lángos
Vacsora: kőrözött, paprika, 2 sz. pirítós (V)
KEDD
Reggeli: 1 sz. vajas pirítós, snidling, 1 db főtt tojás (V)
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, csirkepaprikás, nokedli
Vacsora: 1 pár virsli, 1 db kifli
SZERDA
Reggeli: 1 db magos kifli, vaj, 2 sz. gépsonka
Ebéd: mángold főzelék, tükörtojás, főtt burgonya (V)
Vacsora: kolbászos lecsó, 1 sz. rozsos kenyér
CSÜTÖRTÖK
Reggeli: joghurt friss gyümölcsökkel, 1 ek. müzlivel (V)
Ebéd: zöldbableves (V), csőben sült makaróni sonkával és tojással
Vacsora: padlizsánkrém, pirítóssal (V)
PÉNTEK
Reggeli: 1 db magos kifli, 5 vékony sz. csemege szalámi, retek
Ebéd: magyaros kapros káposzta, párolt lapockával
Vacsora: "mit találunk otthon" saláta 1 sz. pirítós
SZOMBAT
Reggeli: zöldfűszeres vaj, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér (V)
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, rizskoch, gyümölcszselével (V)
Vacsora: gombás rántotta (V)
VASÁRNAP
Reggeli: "Finn cipócska" pirítva (aki nem szeretne vesződni vele)
magos zsömle, ráolvasztott sajttal (V)
Ebéd: tárkonyos raguleves, pontyszelet rántva, göngyölt tonhal,
snidlinges burgonyapüré, fejes saláta (V)
Vacsora: vagy maradék hal salátával (V), vagy virsli saláta