Konyhabirodalom

Egyszerűen, gyorsan, jót!

13. HÉT

HÉTFŐ

Reggeli:     1 kifli, sertésmájkrém, paradicsom
Ebéd:        édeskáposzta főzelék füstölt oldalassal
Vacsora:    zabpelyhes túrógombóc (V)

KEDD

Reggeli:     magos barnakenyér, pici vaj, pulykalöncs
Ebéd:         Széchenyi leves (V), gombás-sonkás carbonara szósz, tészta
Vacsora:    kapros, uborkás túró, 2 sz. pirítós (V)

SZERDA

Reggeli:     1 db kornspitz, 2 db főtt tojás (V)
Ebéd:         100 %-os gyümölcslé, paprikás burgonya
Vacsora:     sült virsli, rozskenyér pirítva

CSÜTÖRTÖK

Reggeli:      1 db kifli, pici vaj, 2 dl tej (V)
Ebéd:          kerti főzelék, tonhalsteak (V)
Vacsora:     tojásos-cukkinis lecsó (V)

PÉNTEK

Reggeli:       joghurt müzlivel (V)
Ebéd:           petrezselyem krémleves, gombás pizza (V)
Vacsora:      kefires saláta, 2 sz. pirítós (V)

SZOMBAT

Reggeli:       1 sz. kakaós kalács, pici lekvár (V)
Ebéd:          100 %-os gyümölcslé, sült pulykacomb, párolt zöldség
Vacsora:      zöldséges tócsi (V)

VASÁRNAP

Reggeli:      melegszendvics, tea
Ebéd:          kapros kukorica krémleves (V), zalai borzashús, franciasaláta
Vacsora:     paradicsom mozzarellával, magos kenyér pirítva (V)

14. HÉT

HÉTFŐ

Reggeli:      5 dkg füstölt kolbász, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér
Ebéd:          kapormártás, főtt burgonya, tükörtojás (V)
Vacsora:      csirkemellsonkás saláta

KEDD

Reggeli:      1 pár virsli, 1 sz. magos barnakenyér
Ebéd:          tejfölös karfiol leves, sonkáskocka
Vacsora:     joghurtos gyümölcssaláta

SZERDA

Reggeli:      1 sz. rozskenyér, 2 sz. pulykasonka
Ebéd:          100 %-os gyümölcslé, sült zöldbab sajtmártással
Vacsora:     1 doboz paradicsomos hal, 1-2 sz. rozskenyér pirítva (V)

CSÜTÖRTÖK

Reggeli:      2 dl tej, 1 db kifli, pici vaj, gépsonka
Ebéd:          paradicsom mártás, húsgombóc, főtt burgonya
Vacsora:      párizsi sajttal, salátával

PÉNTEK

Reggeli:      bundáskenyér, tea (V)
Ebéd:          vegyes gyümölcs leves, sült túrós palacsinta (V)
Vacsora:      fetasaláta, 1 db  teljes kiőrlésű kornspitz (V)

SZOMBAT

Reggeli:      2 dl joghurt, müzli (V)
Ebéd:          100 %-os gyümölcslé, tavaszi zöldségragu hús- vagy      
                    halgombóccal (V)
Vacsora:      spárgás melegszendvics

VASÁRNAP (HÚSVÉT)

Reggeli:       főtt sonka, főtt tojás, kenyértésztában sült sonka
                    töltött kenyér
Ebéd:           tavaszi raguleves, nyárson sült nyúlérmék, vagy  
                    sertésszűzérmék, tört burgonya, tejszínes kukorica (V),
                    vagy lehet válogatni az ünnepi sültek közül a: "bogrács, grill,
                    vendégvárás" c. fejezetből
Vacsora:      alma, zeller saláta (V)



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 183
Tegnapi: 342
Heti: 525
Havi: 949
Össz.: 2 728 360

Látogatottság növelés
Oldal: Heti menü: 13-14. hét
Konyhabirodalom - © 2008 - 2024 - konyhabirodalom.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »