13. HÉT
HÉTFŐ
Reggeli: 1 kifli, sertésmájkrém, paradicsom
Ebéd: édeskáposzta főzelék füstölt oldalassal
Vacsora: zabpelyhes túrógombóc (V)
KEDD
Reggeli: magos barnakenyér, pici vaj, pulykalöncs
Ebéd: Széchenyi leves (V), gombás-sonkás carbonara szósz, tészta
Vacsora: kapros, uborkás túró, 2 sz. pirítós (V)
SZERDA
Reggeli: 1 db kornspitz, 2 db főtt tojás (V)
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, paprikás burgonya
Vacsora: sült virsli, rozskenyér pirítva
CSÜTÖRTÖK
Reggeli: 1 db kifli, pici vaj, 2 dl tej (V)
Ebéd: kerti főzelék, tonhalsteak (V)
Vacsora: tojásos-cukkinis lecsó (V)
PÉNTEK
Reggeli: joghurt müzlivel (V)
Ebéd: petrezselyem krémleves, gombás pizza (V)
Vacsora: kefires saláta, 2 sz. pirítós (V)
SZOMBAT
Reggeli: 1 sz. kakaós kalács, pici lekvár (V)
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, sült pulykacomb, párolt zöldség
Vacsora: zöldséges tócsi (V)
VASÁRNAP
Reggeli: melegszendvics, tea
Ebéd: kapros kukorica krémleves (V), zalai borzashús, franciasaláta
Vacsora: paradicsom mozzarellával, magos kenyér pirítva (V)
14. HÉT
HÉTFŐ
Reggeli: 5 dkg füstölt kolbász, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér
Ebéd: kapormártás, főtt burgonya, tükörtojás (V)
Vacsora: csirkemellsonkás saláta
KEDD
Reggeli: 1 pár virsli, 1 sz. magos barnakenyér
Ebéd: tejfölös karfiol leves, sonkáskocka
Vacsora: joghurtos gyümölcssaláta
SZERDA
Reggeli: 1 sz. rozskenyér, 2 sz. pulykasonka
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, sült zöldbab sajtmártással
Vacsora: 1 doboz paradicsomos hal, 1-2 sz. rozskenyér pirítva (V)
CSÜTÖRTÖK
Reggeli: 2 dl tej, 1 db kifli, pici vaj, gépsonka
Ebéd: paradicsom mártás, húsgombóc, főtt burgonya
Vacsora: párizsi sajttal, salátával
PÉNTEK
Reggeli: bundáskenyér, tea (V)
Ebéd: vegyes gyümölcs leves, sült túrós palacsinta (V)
Vacsora: fetasaláta, 1 db teljes kiőrlésű kornspitz (V)
SZOMBAT
Reggeli: 2 dl joghurt, müzli (V)
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, tavaszi zöldségragu hús- vagy
halgombóccal (V)
Vacsora: spárgás melegszendvics
VASÁRNAP (HÚSVÉT)
Reggeli: főtt sonka, főtt tojás, kenyértésztában sült sonka
töltött kenyér
Ebéd: tavaszi raguleves, nyárson sült nyúlérmék, vagy
sertésszűzérmék, tört burgonya, tejszínes kukorica (V),
vagy lehet válogatni az ünnepi sültek közül a: "bogrács, grill,
vendégvárás" c. fejezetből
Vacsora: alma, zeller saláta (V)