33. HÉT
HÉTFŐ | |
Reggeli: | 1 db gyümölcsös joghurt, müzli (V) |
Ebéd: | joghurtos őszibarack leves, mákos-diós guba, vanília sodó (V) |
Vacsora: | tojásos gomba (V) |
KEDD | |
Reggeli: | 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér, 2 sz. pulykamell sonka, uborka |
Ebéd: | töltött paprika |
Vacsora: | tzatziki, magos kenyér pirítva (V) |
SZERDA | |
Reggeli: | 1 db sajtos stangli, 2 dl tej (V) |
Ebéd: | zöldbab leves virslivel, burgonyafánk, tejföl (V) |
Vacsora: | párolt zöldség, sajtmártás (V) |
CSÜTÖRTÖK | |
Reggeli: | mozzarella, paradicsom, pirítós (V) |
Ebéd: |
100 %-os gyümölcslé, rizses-hús |
Vacsora: |
krémes-sonkás-tejszínes mángold |
PÉNTEK |
|
Reggeli: |
1 db zsömle, tojáskrém (V) |
Ebéd: |
nyári paradicsomos káposzta |
Vacsora: |
csirkemellsonka saláta |
SZOMBAT |
|
Reggeli: |
snidlinges májas, 2 sz. toast kenyér pirítva |
Ebéd: |
gombakrémleves (V), almával-hagymával sült pulykacomb, árpagyöngy |
Vacsora: |
majonézes sárgarépa saláta, főtt tojás (V) |
VASÁRNAP |
|
Reggeli: |
1 db kefir, pici méz, 1 ek. müzli (V) |
Ebéd: |
orjaleves, Budapest szelet, rizs, "túrós alagú" |
Vacsora: |
tojásos paprika |
34. HÉT | |
HÉTFŐ | |
Reggeli: | 1 db zsömle, felvágott, pici vaj |
Ebéd: | levélbe töltött, gombócos káposzta |
Vacsora: | paradicsom, mozzarella (V) |
KEDD | |
Reggeli: | 1 db kornspitz, vagy sajtos stangli, 2 dl tej (V) |
Ebéd: | karalábé leves, apró pecsenye burgonyával |
Vacsora: | tojásos lecsó (V) |
SZERDA | |
Reggeli: | pirítós, pici vaj, méz (V) |
Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, orsótészta cukkiniraguval (V) |
Vacsora: | padlizsán krém, pirítós, paradicsom (V) |
CSÜTÖRTÖK | |
Reggeli: | 2 dl tej, 1 db kifli (V) |
Ebéd: | zöldbab főzelék, vagdalthús |
Vacsora: | zöldséges tojás (V) |
PÉNTEK | |
Reggeli: | felvágott, 1 sz. magos zsömle, pici vaj |
Ebéd: | karfiol krémleves, barátfüle (V) |
Vacsora: | cukkini pástétom paprikába töltve, paradicsom, pirítós |
SZOMBAT | |
Reggeli: | 2 dl joghurt, müzlivel (V) |
Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, dödölle (V) |
Vacsora: | joghurtos gyümölcs-saláta, füstölt sajttal (V) |
VASÁRNAP | |
Reggeli: | májkrém, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér, uborka |
Ebéd: | újházy-tyúklevesleves, tejszínes csirkemell, zöldborsós rizs, kókuszos csiga |
Vacsora: | füstölt virsli, párolt zöldség |