9. HÉT
HÉTFŐ
Reggeli: 1 sz. kalács, 2 dl tej (V)
Ebéd: burgonyafőzelék (V), vagdalthús
Vacsora: sült tojás, sok zöldséggel (V)
KEDD
Reggeli: 1 db kifli, 3 ek. zöldfűszeres túró (V)
Ebéd: Börzsönyi csirkecomb, rizs, sült cékla
Vacsora: frankfurti saláta, pirítós
SZERDA
Reggeli: sertés májkrém, 1 sz. magos kenyér
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, káposztás kocka (V)
Vacsora: kefires saláta, 1 sz. pirítós (V)
CSÜTÖRTÖK
Reggeli: 1 db kifli, pici vaj, 2 dl tej (V)
Ebéd: karalábé főzelék, halrudacska
Vacsora: melegszendvics gépsonkával
PÉNTEK
Reggeli: 1 sz. rozskenyér, 1 főtt tojás, pici vaj, uborka (V)
Ebéd: gyümölcs leves, stíriai metélt (V)
Vacsora: padlizsán krém, pirítós (V)
SZOMBAT
Reggeli: joghurt, müzlivel (V)
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, rakott kel
Vacsora: párolt zöldségek, grillezett virslivel
VASÁRNAP
Reggeli: 1 sz. rozskenyér, 1-2 sz. pulykasonka, kockasajt
Ebéd: csontleves, tarjás batyu, párolt brokkoli, burgonyapüré
Vacsora: cukkinis rántotta (V)
10. HÉT
HÉTFŐ
Reggeli: zöldfűszeres túró, 1-2 sz. magos pirítós (V)
Ebéd: csontleves (vasárnapi maradék) főtt hús, zsemlemártás
Vacsora: virslis lecsó
KEDD
Reggeli: 2 sz. pulykasonka, 1 kifli, pici vaj
Ebéd: paradicsomos káposztafőzelék
Vacsora: sárgarépa saláta (V)
SZERDA
Reggeli: 2 ek. szardíniakrém, 1 sz. rozskenyér (V)
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, csilis babos ragu
Vacsora: joghurtos gyümölcssaláta (V)
CSÜTÖRTÖK
Reggeli: 2 db tojásból rántotta, 1 sz. pirítós (V)
Ebéd: zöldborsó krémleves (V), rakott karfiol, sonkával
Vacsora: túróval töltött gombafejek, gyorsrizs (V)
PÉNTEK
Reggeli: 1 pár virsli, 1 sz. rozskenyér
Ebéd: sóskamártás, főtt burgonya (V), májfasirt
Vacsora: "Mátrai" saláta
SZOMBAT
Reggeli: 1 db zsömle, Zala felvágott, pici vaj
Ebéd: Frankfurti leves, túrós palacsinta (V)
Vacsora: Waldorf saláta (V)
VASÁRNAP
Reggeli: 2 dl tej, müzli (V)
Ebéd: orjaleves, kurucpecsenye, hasábburgonya, savanyúság
Vacsora: 1 doboz paradicsomos hal, 1 sz. magkeverékes kenyér (V)