Konyhabirodalom

Egyszerűen, gyorsan, jót!

15. HÉT

HÉTFŐ

Reggeli:      1 sz. rozskenyér, 5 dkg gépsonka, paprika
Ebéd:         édeskáposzta főzelék, sertés-körömmel (vagy virslivel)
Vacsora:     kolbászos-lecsó, tésztával (V kolbász elhagyható)

KEDD

Reggeli:      2 db lágy tojás, 1 kifli (V) 
Ebéd:         paradicsom leves, csőben sült tárkonyos-gombás tészta (V)
Vacsora:     májpuffancs, salátával

SZERDA

Reggeli:      1 sz. rozskenyér, 1-2 szelet pulykasonka, 1 db kockasajt
Ebéd:         füstölt oldalas, almás káposztával
Vacsora:     kőrözött, paprika, 1 sz. magoskenyér (V)                              

CSÜTÖRTÖK

Reggeli:      1 pár virsli, mustár, magos barna kenyér
Ebéd:         sóskamártás, húspogácsa (löncsből, vagy szójából), burgonya
Vacsora:     cukkinis rántotta (V)

PÉNTEK

Reggeli:      1 pohár joghurt, müzli (V)
Ebéd:         100 %-os gyümölcslé, zöldborsós máj, gersli (árpagyögy)
Vacsora:     Waldorf-saláta, pirítós (V) 

SZOMBAT

Reggeli:      1 sz. rozskenyér (pirítva), pici vaj, méz
Ebéd:
          sütőtök-krémleves, gombás palacsinta (V)
Vacsora:     10 dkg durumtészta, paradicsomszósz, reszelt sajt (V)

VASÁRNAP

Reggeli:       1 sz. magos-kenyér, 2 db kockasajt, paradicsom (V)
Ebéd:           zöldségleves, besameles csirkecomb, vagy Dubarry módra, rizs
Vacsora:      grillezett csirkemell, salátával

16. HÉT

HÉTFŐ

Reggeli:        1 pohár gyümölcsös joghurt, 1 vékony sz. kalács (V)
Ebéd:           spenót, 1 db tükörtojással (V)
Vacsora:       csirkemájas, pirítós (V)

KEDD        

Reggeli:        1 sz. rozskenyér, pici vaj, 2 sz. gépsonka
Ebéd:           gulyásleves, burgonyás tészta (V)
Vacsora:       tojásrántotta, sok zöldséggel (V)

SZERDA

Reggeli:        tojáskrém, 1 db kifli (V)
Ebéd:           zöldség-krémleves, párolt brokkoli sajtmártással (V)
Vacsora:       lecsó (V)

CSÜTÖRTÖK

Reggeli:        1 db zsömle, pici vaj, paprika  (V)
Ebéd:            burgonyafőzelék, tojáspörkölt (V)
Vacsora:        bundás kenyér (sütőben sütve) (V)

PÉNTEK

Reggeli:        2 dl tej, 1 db kifli (V)
Ebéd:            gombakrém leves, milánói sütve
Vacsora:       virsli saláta, pirítós

SZOMBAT

Reggeli:        1 db zsömle, 1 sz. fokhagymás felvágott
Ebéd:            100 %-os gyümölcslé, kertészrántotta (V)
Vacsora:        olasz, cikkinis szendvics (V)

VASÁRNAP

Reggeli:        2 db lágy tojás, 1 sz. pirítós (V)
Ebéd:            húsleves, pulykaragu, árpagyöngy
Vacsora:       sült hal, salátával



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 508
Tegnapi: 637
Heti: 1 145
Havi: 9 867
Össz.: 2 620 861

Látogatottság növelés
Oldal: Heti menü: 15-16. hét
Konyhabirodalom - © 2008 - 2024 - konyhabirodalom.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »