23. HÉT
HÉTFŐ | |
Reggeli: | 2 sz. felvágott, magos kenyér, retek |
Ebéd: | tejfölös savanyú káposzta főzelék, gombóccal |
Vacsora: | pikáns csirkemájsaláta |
KEDDD | |
Reggeli: | gyümölcsös joghurt (V) |
Ebéd: | kukoricaleves, egyszerű tésztasaláta |
Vacsora: | tzatziki, pirítós (V) |
SZERDA | |
Reggeli: | tojáskrém, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér, paprika (V) |
Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, töltött burgonya |
Vacsora: | Virslis káposzta saláta |
CSÜTÖRTÖK | |
Reggeli: | 1 sz. kalács, pici vaj, 2 dl tej |
Ebéd: | tavaszi retek-karalábé főzelék, panírozott tintahal rúd (V) |
Vacsora: | lecsó (V) |
PÉNTEK | |
Reggeli: | joghurt, müzli (V) |
Ebéd: | joghurtos citromleves, darázsfészek (V) |
Vacsora: | virsli, 1 sz. magos kenyér |
SZOMBAT |
|
Reggeli: |
almás tejbedara |
Ebéd: | 100 %-os gyümölcslé, paprikás burgonya |
Vacsora: |
grillezett sajt, párolt brokkoli |
VASÁRNAP |
|
Reggeli: |
2 dl karamellástej, 1 db briós |
Ebéd: |
tavaszi zöldségleves, sárgarépával töltött csirkecomb, hagymás burgonyával, sárgarépa rösztivel |
Vacsora: |
joghurtos gyümölcssaláta, pirított mandulával |
24. HÉT |
|
HÉTFŐ |
|
Reggeli: |
gombás csirkemell sonka, 1 db kifli |
Ebéd: |
tejfölös zöldborsó főzelék, tojáspörkölt (V) |
Vacsora: |
tarka tonhalas tésztasaláta (V) |
KEDD | |
Reggeli: |
joghurt, müzli (V) |
Ebéd: |
petrezselyem krémleves (V), chilis bab gerslivel |
Vacsora: |
tormás sonkatekercs, pirítós |
SZERDA |
|
Reggeli: |
1 db kifli, 1 db lágytojás (V) |
Ebéd: |
100 %-os gyümölcslé (V), zöldséges tészta, sajtmártás |
Vacsora: |
1 pár virsli, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér |
CSÜTÖRTÖK |
|
Reggeli: |
1 doboz paradicsomos hal, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér (V) |
Ebéd: |
zöldbab főzelék (V), sült kolbász |
Vacsora: | padlizsánkrém, magos kenyér pirítva, paprika, paradicsom (V) |
PÉNTEK |
|
Reggeli: | 2 sz. főtt tarja, 1 db zsemle, uborka |
Ebéd: |
100 %-os gyümölcslé, kapros hal, párolt rizs (V) |
Vacsora: |
tojásos cukkini (V) |
SZOMBAT | |
Reggeli: |
joghurtos gyümölcs-saláta (V) |
Ebéd: |
bableves, hagymás lepény (V) |
Vacsora: |
grillezett sajt, párolt brokkoli (V) |
VASÁRNAP |
|
Reggeli: |
2 dl karamellás tej, 1 sz. kalács pirítva (V) |
Ebéd: |
tárkonyos új burgonya leves (V), aprópecsenye, bazsalikomos újburgonya |
Vacsora: |
2 sz. magos kenyér, 2 db bármilyen sajt, paradicsom (V) |