21. HÉT |
|
HÉTFŐ |
|
Reggeli: |
2 sz. rozskenyér pirítva, tojáskrém, retek (V)
|
Ebéd: |
édeskáposzta főzelék (új káposztából), füstölt oldalassal |
Vacsora: |
tócsi, kefir (V)
|
KEDD |
|
Reggeli: |
gyümölcsös joghurt, müzli (V)
|
Ebéd: |
100 %-os gyümölcslé, sonkás rakott tészta |
Vacsora: |
párolt zöldség, virsli |
SZERDA |
|
Reggeli: |
2 db főtt tojás, 1 db kifli (V)
|
Ebéd: |
paprikás burgonya |
Vacsora: |
halkrém, pirítós (V)
|
CSÜTÖRTÖK |
|
Reggeli: |
2 sz. aszpikos pulykasonka, 1 sz. telj.kiőrlésű kenyér |
Ebéd: |
lencsefőzelék, sültkolbász |
Vacsora: |
csirkemell saláta |
PÉNTEK |
|
Reggeli:
|
2 db kockasajt, 1 sz. rozskenyér, paradicsom (V)
|
Ebéd: |
töltött gombafejek, rizs, uborkasaláta (V)
|
Vacsora:
|
sopszka saláta, 1-2 sz. hamburgerhús
|
SZOMBAT |
|
Reggeli:
|
1 pár virsli, 1 db kifli |
Ebéd:
|
póréhagyma krémleves pirított zsemlekockával, resztelt csirkemáj, főtt burgonya |
Vacsora:
|
húskrém (csirkemell sonkából), 2 sz. magos kenyér
|
VASÁRNAP
|
|
Reggeli: |
tepsiben sült bundás kenyér, tea (V)
|
Ebéd:
|
citromos csirkebecsinált leves, pulykatokány á' la Sztroganov módra, rizs, vagy zöldséges szűzpecsenye, rozmaringos burgonya
|
Vacsora:
|
hideg, joghurtos gyümölcssaláta, pirított kalács (V)
|
|
|
22. HÉT |
|
HÉTFŐ |
|
Reggeli:
|
kőrözött, 1 db kifli, paprika (V)
|
Ebéd: |
mángold főzelék, tükörtojás (V), vagy grillezés a szabadban!
|
Vacsora:
|
cukkinis rántotta (V)
|
KEDD
|
|
Reggeli: |
2 db főtt tojás, 1 sz. magos kenyér pirítva, pici vaj (V)
|
Ebéd:
|
lebbencs leves, káposztás kocka (V)
|
Vacsora:
|
csirkehúsos saláta
|
SZERDA |
|
Reggeli:
|
1 db zsömle, 2 sz. tavaszi felvágott, paradicsom |
Ebéd: |
100 %-os gyümölcslé, petrezselymes "bébi" répa, natúr szelet
|
Vacsora:
|
roston sült hal, magos kenyér (V)
|
CSÜTÖRTÖK
|
|
Reggeli:
|
2 dl gyümölcsös joghurt, ek. zabpehely (V)
|
Ebéd:
|
Bableves, lángos (V)
|
Vacsora:
|
cukkini tekercs (V)
|
PÉNTEK
|
|
Reggeli: |
2 sz. pirítós vaj, pici lekvár (V)
|
Ebéd:
|
paradicsomos káposzta
|
Vacsora:
|
Hortobágyi gombás palacsinta (V)
|
SZOMBAT
|
|
Reggeli:
|
2 dl tej, 1 db kifli (V)
|
Ebéd:
|
sertéscsülök Pékné módra
|
Vacsora:
|
kefires saláta, 1 sz. magos kenyér pirítva (V)
|
VASÁRNAP
|
|
Reggeli:
|
tojásos paprika, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér (V)
|
Ebéd:
|
tavaszi raguleves, "turbózott" karajszelet rántva, fokhagymás-tárkonyos mártás, hasábburgonya
|
Vacsora:
|
paradicsomos krinolinsaláta |
|
|