Konyhabirodalom

Egyszerűen, gyorsan, jót!

Ishikawa

Hold


                                         Fölbukkan a felhők felett,
                                       a fénye szétnyilall mesésen,
                                            ezüsthálókat tereget,
                                           ragyog a föld és az öböl
                                       s a parton millió fövényszem,
                                        mint drága ékszer tündököl.

                                                                    /Ford.: Kosztolányi Dezső/ 

28. HÉT  

 

HÉTFŐ

 
Reggeli: sajtos stangli, 2 dl tej (V)
Ebéd: új-káposzta főzelék, virslivel
Vacsora: bruschetta, pirított bagett (V)
KEDD  
Reggeli: gyümölcsös joghurt, 1 ek. zabpehely (V)
Ebéd: sóskaleves burgonyagombóccal (V), kapros-túrós lepény (V)
Vacsora: öröksaláta (V)
SZERDA  
Reggeli: felvágott, pici vaj, 1 sz. magos kenyér
Ebéd: paradicsom leves (V), töltött burgonya
Vacsora: húsos zsömle (V)
CSÜTÖRTÖK  
Reggeli: 2 tojásból rántotta, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér (V)
Ebéd: zöldbab főzelék, tükör tojás
Vacsora: karfiollal rakott virsli
PÉNTEK  
Reggeli: szárnyasmájkrém, 1 db kifli, paradicsom
Ebéd: babos egytál, debrecenivel
Vacsora: gombás káposztasaláta (V)
SZOMBAT  
Reggeli: kőrözött, paprika, 1 sz. pirítós (V)
Ebéd: cukkinikrémleves (V), zúzanyárs sörtésztában, paradicsom saláta, rizs
Vacsora: spenótos hal (készen vásárolt), petrezselymes-párolt sárgarépa
VASÁRNAP  
Reggeli:
2 dl tejeskávé, vagy kakaó 1 sz. kalács (V)
Ebéd:
zöldségleves, krémsajtos-zöldséges csirkemell, rizs
Vacsora: halkrém, magos kenyér pirítva (V)
   
29. HÉT  

 

HÉTFŐ

 
Reggeli:
felvágott, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér, pici vaj
Ebéd:
tökfőzelék (V), csirkepörkölt
Vacsora:
bundás kenyér (V)
KEDD
 
Reggeli:
2 db főtt tojás, 1 sz. magos kenyér, pici vaj (V)
Ebéd:
karfiol leves, zöldséges rizs (V)
Vacsora:
töltött padlizsán (V)
SZERDA
 
Reggeli:
1 db kifli, 2 dl tejeskávé (V)
Ebéd:
100 %-os gyümölcslé, saláta (V), májas röszti
Vacsora:
avókádó krémmel töltött paradicsom, magoskenyér pirítva (V)
CSÜTÖRTÖK
 
Reggeli:
2 dl joghurt, gyümölcs (V)
Ebéd:
karajcsontból leves, főtt hús, zsemlemártás
Vacsora:
lecsó (V)
PÉNTEK
 
Reggeli:
1 sz. pirítós, pici lekvár, margarin (V)
Ebéd:
100 %-os gyümölcslé, zöldséges-tonhalas tészta (durum) (V)
Vacsora:
1 pár virsli, 1 sz. kenyér
SZOMBAT
 
Reggeli:
melegszendvics, tea
Ebéd:
töltött káposzta
Vacsora:
grillezett sajt, párolt brokkoli (V)
VASÁRNAP
 
Reggeli:
1 sz. magos kenyér, 2 db kockasajt, paradicsom (V)
Ebéd:
tárkonyos raguleves, mézs-mázas oldalas, hagymás tört burgonya, párolt zöldség
Vacsora:
zöldfűszeres túrókrém, pirítós (V)
   
   
   
 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 127
Tegnapi: 637
Heti: 764
Havi: 9 486
Össz.: 2 620 480

Látogatottság növelés
Oldal: Heti menü: 28-29. hét
Konyhabirodalom - © 2008 - 2024 - konyhabirodalom.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »