3. HÉT
HÉTFŐ
Reggeli: kőrözött, 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér (V)
Ebéd: töltött káposzta
Vacsora: tojásos tészta (V)
KEDD
Reggeli: 1 db sajtosrúd, 2 dl tej (V)
Ebéd: burgonyaleves, 10 dkg sovány hús, párolt zöldség
Vacsora: főtt virsli, öröksaláta, joghurt
SZERDA
Reggeli: 1 kifli, 2 dl tej (V)
Ebéd: gyümölcslé, párolt brokkoli, sajtmártással és girllezett sajttal (V)
Vacsora: 2 sz. pirított bagett, májpástétom, paradicsom
CSÜTÖRTÖK
Reggeli: 2 db tojásból rántotta, 1 sz. pirítós (V)
Ebéd: kapormártás, főtt burgonya, halrudacska, vagy tükörtojás (V)
Vacsora: lecsós csirkemáj
PÉNTEK
Reggeli: 1 db joghurt gyümölcsökkel, pici méz (elhagyható) (V)
Ebéd: újhagyma-leves (V), rakott burgonya
Vacsora: 1 sz. girll karaj, petrezselymes sárgarépával
SZOMBAT
Reggeli: bundáskenyér, tea (V)
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, aprópecsenye, rizs
Vacsora: töltött gomba (V)
VASÁRNAP
Reggeli: padlizsánkrém, pirítós, paradicsom (V)
Ebéd: kukorica krémleves, sajttal, almával rakott csirkecomb, rizs
Vacsora: joghurtos gyümölcssaláta (V)
4. HÉT
HÉTFŐ
Reggeli: 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér, sonkaszalámi,
Ebéd: sóskamártás, főtt burgonya, 1 db grillezett virsli
Vacsora: Rakott brokkoli
KEDD
Reggeli: 1 kifli, 2 dl tej (V)
Ebéd: 100 %-os gyümölcslé, tojásos mustármártás, párolt zöldség (V)
Vacsora: káposztás gulyás virslivel
SZERDA
Reggeli: 1 db zsömle, halkrém, uborka (V)
Ebéd: paradicsomleves, Bolognai sült tészta
Vacsora: hússaláta
CSÜTÖRTÖK
Reggeli: 1 db kifli, 1 db virsli (V)
Ebéd: zöldbabfőzelék, sonkás tükörtojás,
Vacsora: tojásos gomba (V)
PÉNTEK
Reggeli: joghurt, müzli (V)
Ebéd: csíkleves, tejszínes-gombás burgonya (V)
Vacsora: kőrözött, pirítós (V)
SZOMBAT
Reggeli: 1 sz. teljes kiőrlésű kenyér pirítva, pici lekvár (V)
Ebéd: hideg gyümölcsleves, tarhonyás hús
Vacsora: párolt zöldség sajttal (V)
VASÁRNAP
Reggeli: cseresznye-meggy turmix (V)
Ebéd: sütőtök krémleves, "zsebeshús" petrezselymes burgonyapüré
Vacsora: avókádókrém, 2 sz. teljes kiőrlésű kenyérből pirítós (V)